arkadaşlar merhaba böyle bir telefon almayı düşünüyorumda samsung galaxy ace 5830-5830i arasındaki fark nedir kendime 600tl limit belirledim tercih etceğiniz telefonlar varmı yukarıda yazdığım modelde bütün istediğim özellikler var buna göre yazarsanız sevinirim.(7 yıldır nokia nın çeşitli telefonlarını kullandım hala nokia almak isterim ama şu symbiandan çıkmadıki)
arasındakı farkı bilmiyorum ama dün avea dan brosür almıştım .. Onda galaksy age plus ve galaksy age 5830 var plusta 1 ghz işlemci ve 3 gb dahili hafıza farkı var ..
sağol kerem abi
ama senin bahsettiğin 5830i olayı bu değildi yanılmıyorsam
ikisi de aynı, i international model anlamına gelir.
bence fazla kurcalarsan bişey alamazsın kafan karısır

hangisine için ısındıysa git al derim bence 5830i var memnunum ben
mardinde galaksy ace 400 tl yanlış olmazsam.fiyatından emin oldugum galaksy s ler 600 tl galaksy s 2 lerde 830 tl.tanıdık var spot sağlam cihazlar.s 3 cıktı biraz daha bekleyeip kardeşe s 2 alacaz.s 2 lerin fiyatı biraz daha düşer gibi.
o zaman 5830i alcam

şimdi telefonu kararlaştırdım fiyat düşmesi veya indirim bekleyeceğim

hepinize teşekkür ederim yardımlarınız için.
hep bi düşüş var zaten şimdiki fiyatları da düşmüş hali
hep bir düşüş var zaten şimdiki fiyatları da düşmüş hali 
evet fatih amaç dahada düşmesini beklemek
2 telefonu dün bizzat inceledim 5830 da 800mhz işlemci 5830i de 832mhz işlemci var
www.gsmarena.comsitesinden tüm ayrıntılarıyla telefonları mukayese edebilirsiniz.
sağol alper abi ama siteyi çözemedim
Ace iyidir seni fazlasıyla tatmin eder hele hele bir sübyandan sonra

Telefonu Alper başkan kullandı sonra bana verdi sağolsun bende kullandım gayettatminkar ilk günlerde günde 2 kez şarj edeceksin ama hazırlıklı o

Fiyat performans olarak baktıgın zaman en iyilerden bence...
Çokda farklı bir şey olmasa gerek arada bi İ harfi var
Öyle deme Sörcin bazen bi 'İ' harfi değil tek bir nokta bile neler yapıyor

5830i yi dün pendikte yeni açılan vatan computerde 620tl yerine 575tlye aldım arkadaşlar bu arada pendikteki vatan computerde %50ye varan indirim 2 gün boyunca daha devam etcekmiş
5830i yi dün pendikte yeni açılan vatan computerde 620tl yerine 575tlye aldım arkadaşlar bu arada pendikteki vatan computerde %50ye varan indirim 2 gün boyunca daha devam etcekmiş
bende evve diyr alisveris merkezinin yildonumu diyr 499 tl almistim

sanirim super bi fiyata almisim