Gönderen Konu: altınoluk-çanakkale-istanbul arası nerede ne yerim?:)  (Okunma sayısı 1076 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
değerli dostlar bilindiği üzere çanakkale destanı tanıtım merkezi açıldı ve dönüş güzergahımız bu yönde netleşti. mutlak ama mutlaka ziyaret etmeyi görmeyi arzu ediyorum rabbim nasip ederse.
güzergah farklılığından yeni bir konu açmayı yeğledim kusura bakmazsınız inşallah. altınoluk çanakkale istanbul güzerhahında nerede ne yerim?

bayram bahadır kardeşim intepe civarında bir restourant yeri tarii verdi bu cebmizde inşallah:))) yorumlarınızı bekliyorum:)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Ynt: altınoluk-çanakkale-istanbul arası nerede ne yerim?:)
« Yanıtla #1 : Haziran 06, 2012, 23:25:35 »
İntepede'ki yerin adı manzara restaurant :D valla kahvaltısı güzelde kebap çeşitlerini ben pek beğenmiyorum açıkcası :) ama fiyatları uygun ortamı güzel bir yer. Hazır gelmişken sizinle görüşmek isterdım ama işim gereği her gün çanakkale-şarköy arası mekik dokuyorum :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 06, 2012, 23:40:41 »
İntepede'ki yerin adı manzara restaurant :D valla kahvaltısı güzelde kebap çeşitlerini ben pek beğenmiyorum açıkcası :) ama fiyatları uygun ortamı güzel bir yer. Hazır gelmişken sizinle görüşmek isterdım ama işim gereği her gün çanakkale-şarköy arası mekik dokuyorum :(

Tamamdır Taylan öğrenmiş olduk okadar teknik hata olabilir :D
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 07, 2012, 01:41:27 »

kısmetse görüşürüz tabi:)