0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben olsam 1 dk düşünmem yarın gider alırım. 1.5 - 2 sene dediğiniz çok uzun bir zaman çünkü. ayrıca bu işin sonu yok. gelecek yeni kasada belli bir süre sonra makyaj geçirecek farklı model ve aksesuar seçeneğiyle çıkacak falan filan. gelecek yeni kasanın nasıl olacağını bilemiyoruz. belki beğenmeyeceksiniz. siz bence makyajlı kasayı alın. yeni kasa geldiğinde beğenirseniz birde dizel olarak çıkarsa satarsanız yenisini alırsınız paranızda olursa tabiki...
Toyota bu yahu ne kadar etkileyici bir kasa çıkarabilir ki.. Ben de makyajlı Avensis'e bayılıyorum. Babama aldırmak çok istiyorum ama mümkün değil onu da biliyorum.. Eğer durumunuz elveriyorsa sonra neden yapmadım diye pişman olmadan kavuşun sevdiceğinize.. Ömür dediğin gelip geçiyor, Allah sağlık verdiği sürece yeni çıkanı da alırsınız inşallah 2-3 yıl sonra..
simdiden hayirli olsun
bir tek engel var . o da babam şiddetle karşı çıkıyor. ne gerek var ikiside aynı 5 yaş için bir avensis parası daha vereceksin yazık diyor. ikna edebilirsek inşallah hayırlı olur.
Yeni kasa Avensis ne zaman geliyor? Kesin ve net bilginiz varsa ve bu süre 1 yıl gibiyse beklemekte fayda var.Ancak, yeni kasa çıkış tarihi belli değil ve ya 2-3-5 yıl gibiyse, şimdi yenisi alın ve kullanın. Yenisine binmiş olacaksınız ve şu andaki arabanızı değerinde satmış olacaksınız. Kârınız bu olacaktır.
bir araç alırken krediyle alınıyorsa..Her ay kredi geri ödemesi var ,8000 alırsanız en az 10000 Tl geri ödemesi olur..Kredi kullandığınız için sizin sigortanız, aracın kaskosu kredi bitene kadar kesinlikle yaptıracaksınız..Araç yeni olduğu için mtv motor dilimine göre en üst seviyede ödenicek..Ayrıca kredi taksiti her ay ödenecek..Bütün bunlar bazen insanı sıkıcı geliyor değer mı değmez mi ? bence değer ama elinizdeki araç da isteklerinizi yerine getirdiğini düşünürseniz erteleyi düşünün derim.. En azından tamamını peşin alırsanız krediye vereceğiniz faizi ve kasko paranız cebinizde kalır..