araba güzel kazasız belasız yay var mı? biraz havada sanki ..
bide üyelerin ad soyad şeklinde üye olması zorunlu yoksa siliniyor..
hoş geldiniz..
hoş geldiniz
araba geçekten biraz yüksek yay istiyor
ayrıca nick inizi bizler gibi ad ve soyadınızla değiştirirseniz memnun oluruz(üstüme düşmez ama söyledim işte kusura bakmayın forum arkadaşlarım ben sizin yerinizede söyledim)
kazasız belasız kullan araban güzel kardesim...bu arada farlar xenon degil ama normal farda degil?
stopları boyamasaymışsın daha iyi olurmuş, boya işçiliği ucuz duruyor, bir de aracı biraz basman gerekiyor çok yukarda duruyor alet, onun dışında güzel olmuş spoyler de çok abartı olmuş bee
o spoiler vizeye takılmazmı
ii güzel hoş da bu araba muayaneden geçebilcek mi? :S
vizede spoyler değil ama stoptaki boya takılır diye düşünüyorum, spoylerle ilgili birşey var mı ki?
Bende film cekili

Ama Tüv den değil eski sistemden geçtim

Aracda baya bi yukarda olmuş zaten yay diye bağırıyo.Jantlarda o araca pek uyumlu değil kanımca ikili değilde tek tek kollu olsaydı daha oturaklı sade gösterirdi kendini diye düşünüyorum...
valla abey mesajı 2006 haziranında atmış şimdi nerlerdedir kimbilir?
muayene eskiden pek büyütülcek bişe degildi ama şimdilerde sorun olmaya başladı
bencede arac hala duruyorsa büyük tesadüf... zevkler tartişilmaz ama gelde tartişma... stop boyaları jantlar spoiler hele hele hele o stickerr..... az daha baksam soguyacagım efsaneden
abi ben hep demişimdir sadelik güzelliktir diye... bu araba yüzüne bi kova makyaj yapıp varolan güzelliğini öldüren kadınlara benzemiş.. ama adamın zevkidir bize ne
allah kaza bela vermesin hoş araç....
2006 yılına ait ve artık üye olmayan birinin konusunu niye reinkarne ettiğinizi sorabilir miyim?
2006 yılına ait ve artık üye olmayan birinin konusunu niye reinkarne ettiğinizi sorabilir miyim?
hortlamak böyle birşey işte alper

bizler "Yeni Gönderilen Mesajları Göster" butonu tiryakileriyiz, bir kişi cevap atınca o konuyu böyle hortlatıyoruz işte
çok kötü duruyo vallahi, spoiler renk jant hiç beğenmedim, bazı arkadaşların dediği gibi, sade olacak efsaneler...ufak tefek karlık vs güzel oluyo da fazlası cık....
fena diil ama çok yüksekk yapıştırr yere kazasız belasız cezasızz kullanırsın inş..
valla abey mesajı 2006 haziranında atmış şimdi nerlerdedir kimbilir?
muayene eskiden pek büyütülcek bişe degildi ama şimdilerde sorun olmaya başladı 
Coco sende kaç aydır kayıpsın
araç bence arkadan hoş gözüküyor...