Gönderen Konu: 2006 toyota yaris xenon yardım .  (Okunma sayısı 1040 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
2006 toyota yaris xenon yardım .
« : Mayıs 24, 2012, 14:59:13 »
Açıkcası forumu bir gecede talan ettim ama xenon konusunda pek faydalı bilgiye rastlayamadım ( bulduklarımda pek güncel değildi ).
Arabama xenon far veya angel eye taktırmayı düşünüyorum bu konuda bilgisi olanlar ve nerede yaptırabileceğimle fiyat konusunda bilgi verirlerse çok memnun  olurum .

Şimdiden teşekkür ederim .
2006 Toyota Yaris

Toyota Club Türkiye

2006 toyota yaris xenon yardım .
« : Mayıs 24, 2012, 14:59:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
Ynt: 2006 toyota yaris xenon yardım .
« Yanıtla #1 : Temmuz 11, 2012, 09:58:32 »
sonar ve junyan olarak iki çeşit angel farları bulunmakta. junyanın kalitesi pek o kadar iç açıcı degil o yuzden bende sonar aldım. sonard yasadığım ayar problemi var ve halada devam ediyor. bir turlu ayarlatamadım. yada ayarlayacak bir kişi bulamadım uzunlarım yeri gösteriyor. kısalarım ise ikiside sola bakıyor bir ayar vidası olduğu söyleniyor. fakat ben bir tanesini bula bildim. onuda araca monte ettikten sonra ulaşması nerde ise imkansız. demek istediğim sonar marka angel far alıcak isen kesinlikle ilk once ayarlarının doğru ve net görüşü elde ettiğine emin olduktan sonra taktır bir sorun ysamazsın ben heyecan ile ayar falan yaptırmadan. direk takttırdım.  şuanda tekrar sok tak falan uzun iş geliyor. sonarda 1 adet mercek bulunuyor. 3 adet led  var. görüntü itibari ile cok memnunum. ama ayar konusunda sıkıntılarım var. fiyatı aşşa yukarı yalan olmasın 380 mi 480 mi ne montaj dahil fiyatı idi. xenon dersen ben beyaz a karşıyım. mercekli olmasına ragmen artı x enon takıcaksan far yıkama modülünün olmsı gerekiyor. far yıkama modülün yok ise cezaya hazır olsun illada beyaz olsun diyorsan. mtech in saglam güzel aydınlatan ampulleri var onları tavsiye ederim. benim tecrübelerim bu şekilde umarım faydalı olmustur. iyi paylaşımlar.  aracın resimleri üye fotoları kımında bula bilirsin.
Olacak Elbet Bir Şeyler Sadece Sabır