Gönderen Konu: önerilerinize ihtiyacım var , bina garajı  (Okunma sayısı 1114 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
önerilerinize ihtiyacım var , bina garajı
« : Mayıs 20, 2012, 23:34:37 »
bizim binada 6 daire var ,ben hariç apartman sakinlerinde araba yok,binada yönetim de yok

benim sorunum binada ikamet etmeyen, dairesi kirada olan mal sahiplerinden kaynaklanıyor

adam 1 araçlık garaja getiriyor kışlık park edip gidiyor ,arıyorum ,yav çekeriz de vs vs konuşup duruyor, laf anlayan biri değil ,konuşarak anlaşılmıyor

sorularım

1) binada oturmuyor hem kirasını alıp hem garajı kullanıyor ,böyle bir hakkı varmı, bununla ilgili yasa falan nedir

2)laftan ,yazılı uyarıdan anlamayan bu tiplere nasıl bir yaptırım uygularım,polismi trafikmi zabıtamı belediyemi bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim  :-[

Toyota Club Türkiye

önerilerinize ihtiyacım var , bina garajı
« : Mayıs 20, 2012, 23:34:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
Ynt: önerilerinize ihtiyacım var , bina garajı
« Yanıtla #1 : Mayıs 21, 2012, 05:42:04 »
bence herkese 1 arabalik yer varsa ve kiracisindada araba yoksa kendi arabasini cekebilir
soyle biside yapilabilir amcam uzun sureli parkediyorsa araci giris cikisi etkilemeyecek kor bir noktaya park edilir size kolaylik olur

kac araclik otopark? kac arac var?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 21, 2012, 10:35:52 »
toplamda 1 araçlık yer var. başka mahallede oturan biri ,getirip kışlık 3 aylık bırakıyım gidiyim kimsede kullanmasın burayı diyor,ne bir yazı yazmıştı cama ne bir numara, böyle durumların yetkili merciiisi neresi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 21, 2012, 14:45:09 »
Benim şahsi fikrim, eğer bir garaj ve 6 daire varsa kullanma önceliği binada oturanlar aittir. O bir garajı da dönüşümlü olarak bina sakinleri kullanmalıdır. Bunu konuşabilkecek anlayışta olan birileriyle yapmak lazım. Konuşup orta yol bulmak lazım. Başka yerde oturupta bir araçlık yeride işgal etmek doğru değil, buna hakkı da yok.
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 21, 2012, 20:44:32 »
Öncelik binada oturanlara aittir ama kendi başınıza dokunmayın haklı iken haksız duruma düşmeyin..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 22, 2012, 00:26:47 »
herkese teşekkürler , binada yönetim olsa böyle insanlar sorun çıkaramayacaklar ama herkes kiracı ve aynı zamanda ögrenci olunca bukadar oluyor, konuşarak anlaşacagız anlasılan