Gönderen Konu: Bursa'da Ses sistemini nerede yaptırabilirim?  (Okunma sayısı 4579 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Auris 1.4D 4D
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
Bursa'da Ses sistemini nerede yaptırabilirim?
« : Mayıs 20, 2012, 18:26:03 »
merhaba arkadaşlar,

öncelikle emeği geçen, yardımcı olan, herkese çok teşekkür ediyorum.

Bursa'da ikamet etmekteyim. Mart ayının ortalarında aldığım Auris 1.4d 4d aracıma ses sistemi yaptırmak istiyorum.Sizden ricam Bursa'da ses sistemi yaptırabileceğim bir yer var mı? Gördüğüm bir çok yer var ama hiç birisinin kalitesini bilmiyorum.

Açıkçası Aylin Bey'in ses tesisatıyla ilgili yazılarını gördüm ve gerçekten başarılı bir ustaya denk gelmiş. Bende Aylin Bey gibi Aracın orjinalliğini bozmadan hiç bir yerde değişiklik yapmadan, maliyeti uygun bir sistem düşünüyorum.

Önerilerinizi rica ediyor, iyi akşamlar diliyorum.
İSMAİL ÖZŞEN
AURİS 1.4D 4D

Toyota Club Türkiye

Bursa'da Ses sistemini nerede yaptırabilirim?
« : Mayıs 20, 2012, 18:26:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Bursa'da Ses sistemini nerede yaptırabilirim?
« Yanıtla #1 : Mayıs 22, 2012, 07:22:54 »
İsmail Bey, onaylanmadığını söylediğiniz konu bu sanırım. Tanışma mesajınızı yazmadan önce açtığınız için beklemeye alınmış :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 22, 2012, 08:18:05 »
bu forumdada full tesisat yaptıran bi arkadaş vardı.. corollasına onunki aşırıya kaçıyor amacı farklı çünkü bi irtibata geçin isterseniz..

onun dışında Beşyol bölgesini bi dolaşmanızı tavsiye ederim.. genelde bu tür tesisatların ayarlamalarını oralarda yapıyorlar.
Topraktan geldik toprağa gideceğiz.. Mühim olan çamurlaşmamak..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Auris 1.4D 4D
« Yanıtla #3 : Mayıs 22, 2012, 09:03:42 »
merhaba arkadaşlar,

öncelikle emeği geçen, yardımcı olan, herkese çok teşekkür ediyorum.

Bursa'da ikamet etmekteyim. Mart ayının ortalarında aldığım Auris 1.4d 4d aracıma ses sistemi yaptırmak istiyorum.Sizden ricam Bursa'da ses sistemi yaptırabileceğim bir yer var mı? Gördüğüm bir çok yer var ama hiç birisinin kalitesini bilmiyorum.

Açıkçası Aylin Bey'in ses tesisatıyla ilgili yazılarını gördüm ve gerçekten başarılı bir ustaya denk gelmiş. Bende Aylin Bey gibi Aracın orjinalliğini bozmadan hiç bir yerde değişiklik yapmadan, maliyeti uygun bir sistem düşünüyorum.

Önerilerinizi rica ediyor, iyi akşamlar diliyorum.

Teşekkür ederim.

Evet beşyol tarafında oldukça fazla bu işi yapan dükkanlar. ama hiçbirini tanımıyor ve yaptığı işin kalitesini bilmiyorum.  sözüm o ki, bu işi yaptıran bir arkadaşım var ise, yardımcı olabilir mi? kime yaptırdığı ve fiyatı konusunda
İSMAİL ÖZŞEN
AURİS 1.4D 4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 22, 2012, 09:53:52 »
Teşekkür ederim.

Evet beşyol tarafında oldukça fazla bu işi yapan dükkanlar. ama hiçbirini tanımıyor ve yaptığı işin kalitesini bilmiyorum.  sözüm o ki, bu işi yaptıran bir arkadaşım var ise, yardımcı olabilir mi? kime yaptırdığı ve fiyatı konusunda

özel mesajdan ulaşırsan sana ses sistemi yapan bir yer önerebilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 58000
  • Model Yılı: '14
  • 18 kere teşekkür etti
  • 73 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 26, 2012, 23:23:35 »
volume bu konuda oldukça iyi
sana tavsiyem istediğin parçaları araştır
ondan sonra git yaptır
1996 1997 xli 1997 xei 1.6 gri
2007 corolla hb sol boncuk&Auris coupe d4d elegant buz bey.
2010 corolla d4d elegant manuel gri 2011 verso d4d
2014 Dizel Tekna Qashqai

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Auris 1.4D 4D
« Yanıtla #6 : Mayıs 27, 2012, 07:20:28 »
merhaba herkese,

Orjinal JBL sistemi taktırmaktan vazgeçtim. çok bas vurmayacak ama kaliteli müzik duymak istediğim, GÜM GÜM DİYE  milletin duyacağı şekilde değilde, efendi gibi kendimi tatmin edebilecek şekilde bir ses sistemi istedim.

dün akşam Bir Kicker bayisine gittim. abiler oldukça ilgili davranıp bir çok konuda bilgilendirdiler, bu konuda kendileri de gerçekten uzman.Bu abilerden çok memnun kadım. daha önce başka marka aracıma ses sistemi yaptırdığım yerden hiç bahsetmiyorum zaten.

Oluşturduğumuz ses sistemine bir göz atın isterim. muhtemelen haftaya yaptıracağım. montaj resimlerini paylaşırım.

AUDİO SYSTEM F4 380 anfi                       480 TL                              KOLTUK ALTINA
kicker ds 650.2                                         2X180 TL                          ÖN VE ARKA KAPILARA
TEYP ÇEVİRİCİSİ                                       45 TL
EN KALİTELİ KABLO SETİ                          150 TL                              İLERİDE DOUBLE-DIN TAKILABİLİR ve BAGAJA BASS KONULABİLECEK ŞEKİLDE KABLOLARI ÇEKECEĞİZ.
İŞÇİLİK                                                     150 TL
İSMAİL ÖZŞEN
AURİS 1.4D 4D