0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Buyrun Murat bey.Aşağıdaki linke tıkladığınızda Full 97 ye tıkladığınızda çıkan kutudaki açıklamayı okursanız daha açıklayıcı olacaktır.Yine de yazının bir kısmını buraya aktarıyorum detayları linkten de görebilirsiniz.Bu ürün Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nca yayınlanan Teknik Düzenleme Tebliğ’lerine ve TS EN 228 Kurşunsuz Benzin standardına uygundur.EPDK tarafından tanımlanan ürünler arasında "95 Oktan" ve "98 ve üzeri Oktan" kurşunsuz benzin tanımlaması yapılmakta ancak "97 Oktan" bulunmamaktadır. Türkiye'de 97 Oktan olarak piyasada adlandırılan ürün "95 Oktan Premium" olarak satılan ürün olup oktan sayısı 95 ile 98 arasındadır.http://www.full.com.tr/urunler/17
Konuyu hortlatayım son yakıt zamlarından sonra fullden yakıt almaya karar verdim ve yenibosna E-5 üzerindeki istasyona gittim. Denemek için 50 TL lik benzin aldım ama %7 lik indirimden faydalanamadım çünkü o indirimden yararlanabilmek için full kart almak gerekiyormuş ve kartları olmadığından yeni kart çıkartamadım. Ama en kısa zamanda başka bir istasyona gidip kart çıkarttıracağım. Bazen %12 bazen de yeni şube açtıklarında bir kereliğine de olsa %25 indirim imkanı varken neden diğer istasyonlara daha fazla ödeyeyim ki. Ayrıca performas sıkıntısı da yaşamadım son aldığım yakıtta. Opetten aldığım yakıttan hiç bir farkı yok.
full serbest piyasa ekonmisi var, fakat rekabet olayından diğer şirketlerle mahkemelik, diğer şirketler kafalarına göre piyasayı yükseltmek istiyorlar oda bunu bir nebze engelliyor , bende çoğu zaman fullden alıyorum 1 depo üzerinden hesap çıkarıyorum shellden opetten daha az yakıyor araba , ayrıca araçta hiçbir eksi yönünü görmedim full e devam ...!
Nagiii şaka gibi bakındım bende haklıymışsın. Şimdi ucuza satıyorlar kaçak akaryakıtta olabilir.
Sadece bu yüzden ucuz olduğundan emin misiniz? Ayrıca ucuz bile olsa pkkya destek olmadıklarından nasıl emin olabiliriz? AR şirketler grubu pkk yandaşıymış. Full de Ar şirketler grubunun bir üyesi..
Sorma yaa.. Babamla bir beyin fırtınası yapıp istasyon değiştirmeliyiz sanırım..
Rakiplerin iftirası da olabilir gerçekten. Ama yine de konuyu daha derinlemesine araştırıp takip edelim derim ben.http://www.postmedya.com/news_detail.php?id=75066