0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba benim 96 xeinin ön hoparlörleri yok önceki sahibi sökmüş galiba. ölçüsü 10cm araştırdığım kadarıyla. Peki kaliteli ve çok pahalı olmayan bir marka önerebilirmisiniz ? Bide oraya hoparlörü takmak için kapı döşemesini komple söküyorlarmı yoksa sadece o çerçeveyi söküp takabiliyorlarmı teşekkürler.
Merhaba,10cm icin Pioneer TS-G1011i veya Kenwood KFC-E1052 takabilirsiniz. 50TL civaridir.Hoparlorun takilmasi icin kapi dosemesi komple sokuluyor.
ucuzluk pazarindan bile hoparlor bulabilirsiniz.hoparlor kapagi sokuluyor dosemeye sokmeye gerek yok
tek fiyatı 50tl galiba. sahibinden.comda buldum 10-20 tlyede var ama galiba bu ürünler kalitesiz galiba. Döşemenin komple sökülmesi çok kötü oldu ya.zaten efsanelerin kapı döşemesi emanet gibi duruyo
bu işi sanayide elektirikçiler yapıyor galiba demi ? peki bir elektrikçi döşemeyi güzel sökebilirlermi ?
biraz önce hoparlör kapağını söktüm ve camı açıp derinliği ölçtüm. ağa yukarı 5 cm derinliği var. Roadstar RDH-404 ürünün derinliği kaçtır. Yada şöyle soruyum 10cmlik her hoparlör efsaneye uyarmı ?
Merhaba Gökhan bey,Pioneer TS-G1012i 10cm 2 Yollu Koaksiyel (120W) hoparlörün, TS-G1011 ile farkı nedir acaba ve sizin dediğiniz 2 modelle benim verdiğim model arasından hangisini seçersiniz?Birde teybimin markası Sony GT-300,Xplood özelliği olduğu ve direkt sony Xplood hoparlör takarsam daha net bir ses alabileceğim söyleniyor,bu doğrumudur? Ayrıca arka cam önünde 2 adet magnat var çok süper abartısız 4 hoparlör sesi veriyor herkes hayran (modelini bilmiyorum maalesef) İlginize şimdiden teşekkür ederim
malesef 1,5ay önce önlere taktırdığım hoparlörler patladı sebep olarakta hoparlörler kapıda olduğu için kapıyı açıp kapata kapata hoparlör sarsıldığndan etkilenmiş olabilir aldığım yerde öyle demişti.Artık taktırmıycam nasıl olsa gene patlıycak. Keşke bu japonlar hoparlörleri almanlar gibi ön konsola yapsalardı.
Bende geçen yaz,Jvc 2 yollu-kanallı hoparlör taktırdım Gökhan,sorunum olmadı henüz çok şükür.