Gönderen Konu: 2004-2006 model vvti motor corollalar nasıldır.kullananlar eksileri ve artıları  (Okunma sayısı 2194 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • hayat yaşamak içindir
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
arkadaşlar merhaba, foruma yeni katıldım, 99 kedi göz corollam var vede yükseltmek için 2004-2006 model vvti 110 hp olan motor corolla düşünüyorum..bu aracın artıları ve eksileri nelerdir.kullanımı nasıl, arıza vb gibi eksi yönleri varmı? yükselteceğim bu araç daha iyi olur mu benim için..amacım hem model yükseltme hem konfor hem genişlik.kullananların yorumlarını bekliyorum..şimdiden teşekkürler
hayat yaşamak içindir

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • 10 kere teşekkür edildi
arkadaşlar merhaba, foruma yeni katıldım, 99 kedi göz corollam var vede yükseltmek için 2004-2006 model vvti 110 hp olan motor corolla düşünüyorum..bu aracın artıları ve eksileri nelerdir.kullanımı nasıl, arıza vb gibi eksi yönleri varmı? yükselteceğim bu araç daha iyi olur mu benim için..amacım hem model yükseltme hem konfor hem genişlik.kullananların yorumlarını bekliyorum..şimdiden teşekkürler
2005 model sol  vardı bende ,arabanın tadı hala damağımda kaldı ,motoru gerçekten muhteşemdi gaz tepkimesi çok hızlıydı ,yeni kasalardaki motor bukadar atak değil. arabanın torpidosu ve içinde kullanılan malzemesi yeni kasadan çok daha iyiydi. eğer almaya karar verirsen mutlaka sol olan modeli almaya çalış ,sol daha fazla tutuluyor.araba herşeyiyle dört dörtlük

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • hayat yaşamak içindir
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
cevap için teşekkür ederim.birde donanım özellikleri kaç airbag falan neler var..
1  terra ile arasında ne fark varki sol tercih sebebi oluyor.
2 terra daki fark airbag sayısı az, arka cam elektrikli, klima analog sadece bu fark mı var
hayat yaşamak içindir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
terra ile sol arasındaki farklarla ilgili forumda epey yazı var aratırsan bulabilirsin.