0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba bugun aracı ustaya götürdüm debriyaj setinin değişmesi için daha önce aldığım aısın debriyaja baktı usta bunların bir serisi sorun cıkartıyor yogun trafikte 1.vitese gecmemezlik yapıyor dedi ben bu yüzden 47 tane şanzıman indirdim dedi..kendisi veleo takıyormuş ama bana hep aisin önerdiler aldıgım yerle konuştum garantisi var debriyajdan kaynaklanan durumda değiştiririz dedi aldıgım yerin söylediğine göre daha önce hiç aisınle ilgili sıkıntı yaşamamış ne yapayım sizce yarına kadar karar vermem lazım yorumlarınızı bekliyorum
aısın in geçen sene bir ara setinde sıkıntı çıkmış onuda geri toplatmışlar.Geçen sene corolla hb nın baskı balatasını değişirken aynı senın gibi ustaya sordugumda,doğru oldugunu toplatıldıgını söyledi.ankarada dörtnal toyota işini iyi yapıyor onlara sor ne derlerse yap.Üstünden valeo çıkacak bunu bil :Bazıları valeo larda vites geçişlerinde sıkıntı yaptıgını söylüyor.Her nekadar baskı balatan iyi de olsa işçilik kötüyse set bir işe yaramıyor.Öncelikle iyi ustanı seç,sonra bence aisini rahatlıkla taktır
arkadaşlar orijinal aısınden kesinlikle vazgeçmeyin.....aısın.....aısın....aısın. selamlar......
pardon nöbetteyim dikkatim dağılıyor hastalardan, seninkininde üstünde made in japon yazıyormuydu mavi kutu,orjinal diyolar da
seninki ne marka
okey sağolasın fatih memnunsan bende taktırayım içim rahatladı