soru : aracım sanki her zamankinden 0.1 sn geç çalıştı.
kemal bey cevap : sat kurtul
Diğer forum opel mi oluyor?Bak demedi deme Kemal hocam hepinize arabalarınız sattırıp toyota aldırmazsa bende ne olayım
))))))))))
ona benzer bir amaçla üye oldum zaten
ama zamanında opelden çok çektiğim için konulara ısınıp aktif olamıyorum
Merak edenler için..Henüz araba almadım..Ama İnsignia hala 1. sırada benim için..Tabi test edince fikrim değişmezse 
bahadır bey bende yeni avensisi almak üzereyim insigniayı 4 gün önce test ettim 1.4 140 hp turbo olmasına rağmen bana avensisten daha vasat geldi direk eledim

dünde avensisi test ettim. makyajlı kasaya eridim bittim. arabayı yakından görmenizi incelemenizi tavsiye ederim. beyaz renk alcantra krem döşeme touch go mükemmel olmuş.
soru : aracım sanki her zamankinden 0.1 sn geç çalıştı.
kemal bey cevap : sat kurtul 
o 1 sn zamanla 3-5 daha sora 10-15 saniyelere ve gide gide dakikalara çıkar
hazır iş işten geçmeden önlem almak mantıklı görünüyor
ona benzer bir amaçla üye oldum zaten
ama zamanında opelden çok çektiğim için konulara ısınıp aktif olamıyorum
senmi benmi abi... opel, otomobillere karşı olan bütün sevgimi yok etti.
bahadır bey bende yeni avensisi almak üzereyim insigniayı 4 gün önce test ettim 1.4 140 hp turbo olmasına rağmen bana avensisten daha vasat geldi direk eledim
dünde avensisi test ettim. makyajlı kasaya eridim bittim. arabayı yakından görmenizi incelemenizi tavsiye ederim. beyaz renk alcantra krem döşeme touch go mükemmel olmuş.
Hangi avensis Uğur? İkinci el camry peşindeyim ama Sercan kafamı karıştırdı super arabalar önerip.Avensis düşünebilirim.
Ben musterisini buluyum saticam kemal amca

) ama gene alman alacam

dsg'li golf miss gibi

)
Hangi avensis Uğur? İkinci el camry peşindeyim ama Sercan kafamı karıştırdı super arabalar önerip.Avensis düşünebilirim.
abi dün 1.6 elegant extra makyajlı test ettim valla bittim arabaya. camry benimde hayalim ama malum sebeplerden dolayı iç çekerek hayal kuruyoruz
abi dün 1.6 elegant extra makyajlı test ettim valla bittim arabaya
konu açıp izlenimlerini bizimle paylaşırmısın?
konu açıp izlenimlerini bizimle paylaşırmısın?
otomobil sohbet kısmına yazdım uyuyamıyorum diye ama konuyu genişletiyim abi
Avensis benim ilk gözağrım

mutlaka bir bakacağım araba alırken..Hala görünce içim gidiyor..Ama İnsignia'yı da çok övüyorlar.Tabi elektronik ekipman çok olduğu için arıza yapma olasılığı da fazla Avensise göre
Nee ağustostu ,ekim mi oldu şimdi yandık şimdi...

))
abi ben insignia 1.4 ten kaçın derim.test etme şansı bulduk bi kere.gözünde avensis olan kişinin dönüp bakmayacağı bi araç insignia..
Valla bir opelci olarak bencede donanim olarakda avensisde iyi ,avensis alinmali...insignia hem kasa makyajlanacak hemde ayni sartlarda denilebilecek kadar yakin donanimlarda tabikide toyota...
Abi iskenderun'da bi galerici var iskenderun'un en büyük galerisi elin de 70-80 araba var 1 tanesi de insignia... Şu koca galeri de alacağın en son araba diyor berbat araba bilmemne öyle bi kötüledi ki anlatamam bu kadar yakıt yakar mı bi araba falan dedi peki sen niye aldın dedim kuzenimin aracı kıramadım aldım yoksa hayatta insignia alıpta satmam dedi. Kasa olarak benim çok hoşuma giden bi araç ama bu galerici gibi bi çok kişi önermiyor nedenini hala anlamış değilim. Lakin insignia'da ki yol tutuşu da maşallah hani ben cc kullandım 2012 model ama yok yanından bile geçemez cc insignia'nın... Opel arabayı yola oturtuyor ya vectra'lar da öyle...
Ben içine sineni al derim abicim zaten garantili olacak ama yakıt konusun da kesinlikle inanma. Ş.içi 11'in aşağısına düş passatı takasa götürürüm o kadar yani arkadaşa aldık biz 1.4 turbo astra 10 lt'den aşağı düşmüyor ve kedi gibi sürüyor arabayı.. Yakıt konusun da kesinlikle kendini tatmin etme derim abi mutlaka cebini yakacaktır...
Abi iskenderun'da bir galerici var iskenderun'un en büyük galerisi elin de 70-80 araba var 1 tanesi de insignia... Şu koca galeri de alacağın en son araba diyor berbat araba bilmemne öyle bir kötüledi ki anlatamam bu kadar yakıt yakar mı bir araba falan dedi peki sen niye aldın dedim kuzenimin aracı kıramadım aldım yoksa hayatta insignia alıpta satmam dedi. Kasa olarak benim çok hoşuma giden bir araç ama bu galerici gibi bir çok kişi önermiyor nedenini hala anlamış değilim. Lakin insignia'da ki yol tutuşu da maşallah hani ben cc kullandım 2012 model ama yok yanından bile geçemez cc insignia'nın... Opel arabayı yola oturtuyor ya vectra'lar da öyle...
Ben içine sineni al derim abicim zaten garantili olacak ama yakıt konusun da kesinlikle inanma. Ş.içi 11'in aşağısına düş passatı takasa götürürüm o kadar yani arkadaşa aldık biz 1.4 turbo astra 10 lt'den aşağı düşmüyor ve kedi gibi sürüyor arabayı.. Yakıt konusun da kesinlikle kendini tatmin etme derim abi mutlaka cebini yakacaktır...
Nedeni Yakitlari az degil gercekten...ama genel o tip motorlarin hepsi oyle...ayni astradan arkadasimdada var 140'lik 1.4 motor basinca 10-11 lt yakiyor normalde 8lt civarlarinda...
Baska bi ark.da scirocco var basinca 11-12 lt diyor..benim aracimda 1.6 180hp'liklerinden basinca 14-15lt.yani hem az yaksin hem cok gitsin yok ama opelin avantaji motoruna tup baglanabiliyor.vw'ede baglaniyor ama baglanan sistemin fiyati suan 3.000euro

)
Bu arada bahadir abinin avantaji o arac alana kadar yeni 3-4 model daha gelecek o zamn secenek sayisi artacak
Abi iskenderun'da bir galerici var iskenderun'un en büyük galerisi elin de 70-80 araba var 1 tanesi de insignia... Şu koca galeri de alacağın en son araba diyor berbat araba bilmemne öyle bir kötüledi ki anlatamam bu kadar yakıt yakar mı bir araba falan dedi peki sen niye aldın dedim kuzenimin aracı kıramadım aldım yoksa hayatta insignia alıpta satmam dedi. Kasa olarak benim çok hoşuma giden bir araç ama bu galerici gibi bir çok kişi önermiyor nedenini hala anlamış değilim. Lakin insignia'da ki yol tutuşu da maşallah hani ben cc kullandım 2012 model ama yok yanından bile geçemez cc insignia'nın... Opel arabayı yola oturtuyor ya vectra'lar da öyle...
Hangisi Oğuz Bey?? İnan Otomotiv mi??