0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence opel her zaman risklidir, toyotanın eline su dökemezbu aralar gördüğüm astra hb kasaların nedense stoplarından biri yanmıyor bir abimizde var onun astrada da var aynı sıkıntı, sürekli uyarı veriyoorzaten bu insignia modeli vectranın devamı, vectranın son kasası bir sürü problemden dolayı üretimden kaldırıldı, yerine aynı şekilde prooblemli insignia ürettiler, birde şimdiye kadar ürettiğimiz en iyi araç diyor, gerisini sen düşünbirde bu opel markası general motorundu sanırım, oo yüzden alman olmadığını söyleyen çok, vectra harici araçlarında o hava yok diye düşünüyorum
Bahadır bey, siz boşverin vectrayı da avensiside, gelin bir honda civic alın banada dua edersiniz sonrabak meslektaş olduğumuz için veriyorum bu tüyo yu, yoksa hayatta söylemezdim, civicler bambaşka, süper, müthiş vsBakarmısın benim arabamdaki şu estetiğe, şu aslete; ve tabi bana
b,r öğretmen arkadaşım 1.6 180hplik 2010 model ful paket sanırım cosmo idi aldı araç aldığında 27000 km deydi 30000 bakımına mart ayında konya özkaymak 600 küsür fiyat çekti arkadaş yerim garantiyi dedi ve özel serviste yaptırdı. (bu bakımda özel hiçbirşey yok bizim corollaların 20000 bakımının aynısı)muhteşem bir araba gerçekten uzay gemisi gibi hayran olmamak elde değil ama size sorarım 30000 bakımı 600 tl olon bir aracın sizce parça fiyatları nasıldır?
Bir öğretmen neyine güvenir de Insignia alır, anlamak mümkün değil
ozel bir okulda ogretmense vede haftasonlari dersanelerde calsiyorsa yada ozel ders veriyorsa neden olmasin abi
Ah Murat Bey ah, diplomat olacağım sayenizde Yahu, ben öğretmenleri küçümseyecek en son kişiyim, annem babam öğretmen, 8 halam, 1 amcam öğretmen, 3 teyzem öğretmen, bunların çoğunun eşleri de öğretmen Ben sadece toplumumuzdaki "ayağını yorganına göre uzatmama" hastalığına işaret ediyorum. Bu öğretmen değil, polis de olabilir, mühendis de olabilir, avukat da olabilir.
O zaman bu durumu bir meslek üzerinden değilde " ek geliri yoksa insignia bir memur için ağır olur" gibi ifade etsek daha az irite eder sanırım. Küçümsediniz demedim, kucumsemeyeginizi de biliyorum elbet.sadece toplumda önüne gelen öğretmenin kazancını ornek gösterir olmuş. Üzerine vazife olan olmayanın ağzına sakız olmuş. Burada benzer bir ifade görünce yazmak istedim.hepsi bu...
Murat bey tesbihte hata olmaz benim hakki beyin dediginden anladigim su duzneli geliri olan birinin duzensiz masraf cikaracak bir arabadan uzak durmasi gerektigidir bahadir beyde ogretmen oldugu icin ve samimiyetine guverek boyle bir yorum yazmistir bende onun espirisine cevaben kendi capimda bir espiri daha yaptim eger bu yorum sizi rencide etmisse ozur dilerim ama art niyetli bir yorum degildir karari milletimizin vicdanina ve yuce turk adaletine birakiyorum
Bahadır bey, siz boşverin vectrayı da avensiside, gelin bir honda civic alın banada dua edersiniz sonrabak meslektaş olduğumuz için veriyorum bu tüyo yu, yoksa hayatta söylemezdim, civicler bambaşka, süper, müthiş vs
Gelde şimdi kuyruğu kırık hondaya bin