Gönderen Konu: Opel Insignia 1.4 Önerdiler  (Okunma sayısı 44761 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '15
  • 36 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Ynt: Opel Insignia 1.4 Önerdiler
« Yanıtla #40 : Mayıs 02, 2012, 21:20:24 »
Teşekkür ederim öneriniz ve tavsiyeleriniz için..Az önce bir arkadaşın galeride incelediği makyajlı Avensis'in resimlerine falan bakarken gerçekten içim gitti..Bu arabaya karşı bir zaafım var sanırım :)
Allah herkese önce sağlık versin..

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 02, 2012, 21:20:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 72000
  • Model Yılı: '13
  • 45 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mayıs 02, 2012, 22:06:02 »
b,r öğretmen arkadaşım 1.6 180hplik 2010 model ful paket sanırım cosmo idi aldı araç aldığında 27000 km deydi 30000 bakımına mart ayında konya özkaymak 600 küsür fiyat çekti arkadaş yerim garantiyi dedi ve özel serviste yaptırdı. (bu bakımda özel hiçbirşey yok bizim corollaların 20000 bakımının aynısı)
muhteşem bir araba gerçekten uzay gemisi gibi hayran olmamak elde değil  ama size sorarım 30000 bakımı 600 tl olon bir aracın sizce parça fiyatları nasıldır?
Azrail son noktayı koyana kadar, virgülle yaşamaya devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mayıs 02, 2012, 22:07:29 »
Bence ne istiyorsanız onu alın, aklınız diğerinde kalacağına :) Şöyle bir şey de var bütün İnsignialar sorunlu mu? ya da bütün Toyotalar sorunsuz mu? Kullananların yorumlarına bakın derim daha çok.Ha Toyota'dan şikayetçi pek bulamassınız.Ama İnsigniadaki konforu,teknolojiyide "belki" Toyota ya da başka araçlarda bulamassınız.Umarım anlatabilmişimdir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #43 : Mayıs 02, 2012, 22:25:26 »
bence opel her zaman risklidir, toyotanın eline su dökemez
bu aralar gördüğüm astra hb kasaların nedense stoplarından biri yanmıyor  :D
bi abimizde var onun astrada da var aynı sıkıntı, sürekli uyarı veriyoor
zaten bu insignia modeli vectranın devamı, vectranın son kasası bir sürü problemden dolayı üretimden kaldırıldı,
yerine aynı şekilde prooblemli insignia ürettiler, birde şimdiye kadar ürettiğimiz en iyi araç diyor, gerisini sen düşün

birde bu opel markası general motorundu sanırım, oo yüzden alman olmadığını söyleyen çok, vectra harici araçlarında o hava yok diye düşünüyorum
Lise Balıkesir'de, Üniversite İstanbul'da, İş Düzce'de, Memleketse Edirne... :)

Çalıda gül bitmez, Cahile söz yetmez...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Mayıs 02, 2012, 22:32:24 »
bence opel her zaman risklidir, toyotanın eline su dökemez
bu aralar gördüğüm astra hb kasaların nedense stoplarından biri yanmıyor  :D
bir abimizde var onun astrada da var aynı sıkıntı, sürekli uyarı veriyoor
zaten bu insignia modeli vectranın devamı, vectranın son kasası bir sürü problemden dolayı üretimden kaldırıldı,
yerine aynı şekilde prooblemli insignia ürettiler, birde şimdiye kadar ürettiğimiz en iyi araç diyor, gerisini sen düşün

birde bu opel markası general motorundu sanırım, oo yüzden alman olmadığını söyleyen çok, vectra harici araçlarında o hava yok diye düşünüyorum

yüzde 10 küsür alman devletinin yüzde 40 küsür gm nin yüzde 40 küsür kanada mı rus mu neyse onların karman çorman yani

opel insignia rüyalarımı süslüyor tipine  duruşuna hasta oluyorum beyaz renk camlar filmli jantlar opc çift eksoz.... ama hayat rüya değil gerçektir mantıkğım bir türlü yapma uğur bu araba sana gelmez bir turbosunda sorun çıksa ne yapacaksın diyorum yalandan hyundai eranın turbosu 2000 tlyi geçti insigniayı düşünemiyorum bile keza tsi motorlarda öyle hyundaide turbo sorunundan sonra turbolu arabalara karşı fobim oluştu sanki heran turbo sorun çıkaracakmış gibi geliyor bana...  allah göstermesin turboda oluşacak bir sorun motor yağını bitirip yatak sarma olayı ne biliyim yağı eksoza verip katalitik konvertörü bitirmesi 15-20 bin tl gibi masraflar açabilir bu turbo çok sakat ben korkuyorum açıkcası ülkemizde yakıt ve yağların kaliteside ortada zaten

bahsettiğim olay tamda şu linkte

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?action=printpage;topic=1754.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Mayıs 02, 2012, 23:34:18 »
Bahadır bey, siz boşverin vectrayı da avensiside, gelin bir honda civic alın banada dua edersiniz sonra
bak meslektaş olduğumuz için veriyorum bu tüyo yu, yoksa hayatta söylemezdim, civicler bambaşka, süper, müthiş vs :D :D :D :P :asikadam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Mayıs 03, 2012, 00:16:13 »
Bahadır bey, siz boşverin vectrayı da avensiside, gelin bir honda civic alın banada dua edersiniz sonra
bak meslektaş olduğumuz için veriyorum bu tüyo yu, yoksa hayatta söylemezdim, civicler bambaşka, süper, müthiş vs

Bakarmısın benim arabamdaki şu estetiğe, şu aslete; ve tabi bana :D :D :D

tam bir memur arabası

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mayıs 03, 2012, 07:05:30 »
b,r öğretmen arkadaşım 1.6 180hplik 2010 model ful paket sanırım cosmo idi aldı araç aldığında 27000 km deydi 30000 bakımına mart ayında konya özkaymak 600 küsür fiyat çekti arkadaş yerim garantiyi dedi ve özel serviste yaptırdı. (bu bakımda özel hiçbirşey yok bizim corollaların 20000 bakımının aynısı)
muhteşem bir araba gerçekten uzay gemisi gibi hayran olmamak elde değil  ama size sorarım 30000 bakımı 600 tl olon bir aracın sizce parça fiyatları nasıldır?

Bir öğretmen neyine güvenir de Insignia alır, anlamak mümkün değil :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Mayıs 03, 2012, 07:20:47 »

ozel bi okulda ogretmense vede haftasonlari dersanelerde calsiyorsa yada ozel ders veriyorsa neden olmasin abi  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Mayıs 03, 2012, 07:28:18 »

ozel bir okulda ogretmense vede haftasonlari dersanelerde calsiyorsa yada ozel ders veriyorsa neden olmasin abi  :D

Saygı duyarım  ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 Honda Civic Beyaz :)
    • Online Matematik
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #50 : Mayıs 03, 2012, 08:12:04 »

Pardon? Öğretmenlerin kazançlarına olan bu bakıştan rahatsızim. Aslında bakışın dile getirilisinden rahatsızim. "öğretmen neyine güveniyor" , " yahu sen bir garip öğretmensin" gibi... O zaman cocuğunuz sınav kazanmak istediğinde garibanligimiz aklınıza gelsin ki ozel dersin ücretinde pazarlık yapmayınız.
Matematik sever, öğretir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Mayıs 03, 2012, 08:19:49 »
Ah Murat Bey ah, diplomat olacağım sayenizde :) Yahu, ben öğretmenleri küçümseyecek en son kişiyim, annem babam öğretmen, 8 halam, 1 amcam öğretmen, 3 teyzem öğretmen, bunların çoğunun eşleri de öğretmen :) Ben sadece toplumumuzdaki "ayağını yorganına göre uzatmama" hastalığına işaret ediyorum. Bu öğretmen değil, polis de olabilir, mühendis de olabilir, avukat da olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Online Matematik
« Yanıtla #52 : Mayıs 03, 2012, 08:27:12 »
Ah Murat Bey ah, diplomat olacağım sayenizde :) Yahu, ben öğretmenleri küçümseyecek en son kişiyim, annem babam öğretmen, 8 halam, 1 amcam öğretmen, 3 teyzem öğretmen, bunların çoğunun eşleri de öğretmen :) Ben sadece toplumumuzdaki "ayağını yorganına göre uzatmama" hastalığına işaret ediyorum. Bu öğretmen değil, polis de olabilir, mühendis de olabilir, avukat da olabilir.

O zaman bu durumu bir meslek üzerinden değilde " ek geliri yoksa insignia bir memur için ağır olur" gibi ifade etsek daha az irite eder sanırım. Küçümsediniz demedim, kucumsemeyeginizi de biliyorum elbet.sadece toplumda önüne gelen öğretmenin kazancını ornek gösterir olmuş. Üzerine vazife olan olmayanın ağzına sakız olmuş. Burada benzer bir ifade görünce yazmak istedim.hepsi bu...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Mayıs 03, 2012, 08:47:53 »
Murat Bey, tabi ki "sabit ücretle çalışan biri nasıl alır" demek belki bu yanlış anlaşılmayı önlerdi, zaten benim ne kadar duyarlı biri olduğumu az çok herkes biliyordur ama özellikle böyle yazmadım :) Çünkü bir öğretmenin böyle bir hata (tabi ki bana göre) yapması beni rahatsız etti. Çünkü benim gözümde öğretmenler toplumun en bilinçli, en duyarlı, en aklı başında kesimidir. Özel sektör çalışanları gibi günlük hayatın ağır koşulları içerisinde memleket meselelerine karşı duyarsızlaşmazlar. Ensaf ve sanayici gibi gerektiğinde kişisel çıkarları gereği istemeden de olsa siyasete kaymak zorunda kalmazlar (Sadece genelleme yapıyorum, tüm arkadaşları tenzih ederim). Diğer devlet dairelerine nazaran siyaset çok daha az etkilidir okullarda, sadece işlerine odaklanabilirler. Konunun çok dışına çıktık, bence tartışmayı burada noktalayalım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Mayıs 03, 2012, 08:54:43 »
O zaman bu durumu bir meslek üzerinden değilde " ek geliri yoksa insignia bir memur için ağır olur" gibi ifade etsek daha az irite eder sanırım. Küçümsediniz demedim, kucumsemeyeginizi de biliyorum elbet.sadece toplumda önüne gelen öğretmenin kazancını ornek gösterir olmuş. Üzerine vazife olan olmayanın ağzına sakız olmuş. Burada benzer bir ifade görünce yazmak istedim.hepsi bu...

Murat bey tesbihte hata olmaz :DUR:

benim hakki beyin dediginden anladigim su duzneli geliri olan birinin duzensiz masraf cikaracak bir arabadan uzak durmasi gerektigidir bahadir beyde ogretmen oldugu icin ve samimiyetine guverek boyle bir yorum yazmistir bende onun espirisine cevaben kendi capimda bir espiri daha yaptim
eger bu yorum sizi rencide etmisse ozur dilerim ama art niyetli bir yorum degildir karari milletimizin vicdanina ve yuce turk adaletine birakiyorum  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Online Matematik
« Yanıtla #55 : Mayıs 03, 2012, 09:27:24 »

Murat bey tesbihte hata olmaz :DUR:

benim hakki beyin dediginden anladigim su duzneli geliri olan birinin duzensiz masraf cikaracak bir arabadan uzak durmasi gerektigidir bahadir beyde ogretmen oldugu icin ve samimiyetine guverek boyle bir yorum yazmistir bende onun espirisine cevaben kendi capimda bir espiri daha yaptim
eger bu yorum sizi rencide etmisse ozur dilerim ama art niyetli bir yorum degildir karari milletimizin vicdanina ve yuce turk adaletine birakiyorum  :D
Abı estagfirullah. Hakkı Bey'in duyarlılığından da sizin niyetinizden de şüphem yok. Bu ülkede bir mesleğin imajı kazandığı parayla belirleniyor malesef. Hal böyle olunca zaten bir hayli yıpranan meslek toplumda ki bu tarz değerlendirmelerle ogrencilerin bile diline düşmüştür. Cevabım bu durumadir aslında. Kapatalım gitsin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Mayıs 03, 2012, 09:40:37 »
bak meslektaş olduğumuz için veriyorum bu tüyo yu, yoksa hayatta söylemezdim, civicler bambaşka, süper, müthiş vs :D :D :D :P :asikadam:

bencede al abi bi civic ama yeni kasa olsun kemal abi gibi ozel plakada al (35KemalAbi133)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Mayıs 03, 2012, 10:49:10 »
niye bu kadar çekimsersiniz hiç anlamıyorum doğrusu çıkın bir pazar günü deneyin hepsini rahat rahat kafanıza yatanı alın kurtulun bence ;)
neticede sıfır diyorsuuz....en sorunlusuna 5 yıl sıkıntısız binersiniz...zaten sonrasında satacaksınızdır illaki...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Mayıs 03, 2012, 12:34:20 »

ozel bir okulda ogretmense vede haftasonlari dersanelerde calsiyorsa yada ozel ders veriyorsa neden olmasin abi  :D
Veyahutta benim gibi 4-5 işte birden çalışıyorsa....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Mayıs 03, 2012, 15:25:13 »

Gelde şimdi kuyruğu kırık hondaya bin

Gel de simdi Kemal Bey'e inan.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante