0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.6 insigniaların yakıtı çok ondan alan satıyor hemen 1.4 ler de keza öyle 10 litreden aşağı düşmez diyorlar ve lpg uyumuda yokmuş oluyormuşta 50 000 km de bir motor revizyonu gerekiyormuş . neyse bilmem ama yakıtı düşünmüyorsan abi 10 lt çok değil benim için dersen ardına bile bakma al abi 1.4 insignia nı bence tasarım olarak çok güzel bir araba ben avensisi alırken 1.4 ü olsa idi kesinlikle insignia alırdım
şansın varmış........
Bahadır bey, insignia almaktan da vaz geçer,avensiste karar kılar
Bahadır kardeş opel yeni çıkardı ama vw en az iki üç yıldır çıkarıyor. mesleğini bilmiyorum ama insignia almayı düşündüğüne göre başarılı bir insansın.1.4 motor normalde 75-80 beygir güç üretir, bunu 140 a çıkarmak için devir ve tork artışı yaparlar, o küçücük silindirler ve yataklar bu ağır yükte asla uzun ömürlü olamaz, ben zaten bilgilendirme amaçlı yazdım isteyen beğenir istemeyen beğenmez.
Bravo beni tanımışsınız
Bahadır bey;02 Şubat 2011 tarihinde (tam 13 ay önce) ..... "2011 avensis alacağım ama... " başlıklı konuyu açmışsınız, (bu tarihte avensis almayı düşündüğünüzü, düşünebilirim, gerçi ben o tarihte foruma üye bile değildim )sonra sırasıyla;"Avensis'i Şimdi Almalıyım Yoksa Beklemeliyim""Skoda mı vw mi ?""Yeni Jetta 1.6 tdi Comfort""Yeni Mondeo Dizel Alınır mı?""jetta highline mı passat trendline mı ?""nedir bu vw hayranlığı...""Renault MEGANE 1.6 dci 130 hp""Fiat Linea 1.6 Multijet Alınır mı ?" konularını açmış bir çok marka ve model arasında gezdikten sonra;"Avensis Takıntım Geçmiyor" demişsiniz, sonra; elentraya yönelmişsiniz,"Yeni Elantra Nasıl ?" başlıklı konu açtıktan sonra tekrar başa dönmüş, tüm D sınıfı araçları tek konuda değerlendirmişsiniz;Hangi D Sınıfını Alırsınız ?""TSI mı Valvematic mi ?""Dizel almanın bir mantığı kaldı mı?""AVENSİS YENİ KASAMAKYAJLI"" MEGANE HAZİRANDA TÜRKİYE'DE""Kia Optima Geldi" kia yı bile incelemişsiniz,"Makyajlı Avensis Alanlar" konusundan sonra bulunduğumuz yer;"Opel Insignia 1.4 Önerdiler" alacağınız aracı çok büyük bir merakla beklemekteyim (bu arada ünlü de olmuşsunuz )
bahadır bey ben şöyle düşünüyorum siz ne dersiniz..şimdi bu forumlarda tsi ler 140- 180 hp ler filexrideler yeni teknolojiler falanlar youtubede 7 sn de 100 e çıkan 1.4 cc jettalar passatlar insanı gerçekten cezbediyor bazen bende satsamda passat tsi mi alsam diyorum.bizler az gelirlerle yaşayan insanlarız öyle motora zarar gelirse bir kalemde peşin 10.000 tl 15.000 tl ler çıkarıp veremeyiz veya benzine o kar paralar harcayacak kadar zengin değiliz en azından bir eğitimci o kadar zengin değildir diye düşünüyorum.evet gerçekten o havalarda uçuşan hp ler turbo kompresörler falanlar filan kulağa çok hoş geliyor. ama kazın ayağı öyle değil malesef insigniateamı bende takip ediyorum o kadar saçma sapan sensör veya elektronik arızalar varki insana arabayı zararına sattırır. siz uzun müddet kullanayım diyorsunuz insignia veya passat turboların uzun vade araçlar olacağını sanmıyorum. girin bizim avensis bölümüne bakın bakalım saçma sapan elektronik sensör arızaları varmı veya motor arızalrı varmı . orta gelirliye her zaman atmosferik motor candır kandır. bilmiyorum yanlışmı düşünüorum. benim için araba 0-100 e 8 sn de çıkasa ne olur 12 sn çıksa ne olur...
valla kendi kararsızlığımı görünce gerçekten utandım neyse siz bana bakmayın..ben daha çoook fikir değiştiririm
Bahadır Hocam,Branşdaşım. Ben de ingilizce öğretmeniyim. Bu zamanda az yakan çok yakan ve sorunsuz ya da az sorunlu araç önemlidir. Bende Corolla 1.3 XE 97 model var. Vallahi ben öğretmenim. Aynı yolu neden daha pahalıya gideyim? Ayrıca benim 50-60 Bin param olsa gayrimenkule yatırırım. arabaya yatırım yanlış yatırımdır. Çünkü araba sürekli götürür. en azından yakıttan götürür. Dolayısıyla size tavsiyem yine Toyota alın. Temiz şöyle 1.6'lık Avensis bir LPG'li bir de Elegance olursa dadından yinmez Bir arabaya bence en fazla 30 bin veririm. Daha fazlası gereksiz. Bu benim düşüncem
Bahadır Hocam,Branşdaşım. Ben de ingilizce öğretmeniyim. Bu zamanda az yakan çok kaçan ve sorunsuz ya da az sorunlu araç önemlidir. Bende Corolla 1.3 XE 97 model var. Vallahi ben öğretmenim. Aynı yolu neden daha pahalıya gideyim? Ayrıca benim 50-60 Bin param olsa gayrimenkule yatırırım. arabaya yatırım yanlış yatırımdır. Çünkü araba sürekli götürür. en azından yakıttan götürür. Dolayısıyla size tavsiyem yine Toyota alın. Temiz şöyle 1.6'lık Avensis bir LPG'li bir de Elegance olursa dadından yinmez Bir arabaya bence en fazla 30 bin veririm. Daha fazlası gereksiz. Bu benim düşüncem