Gönderen Konu: ARAŞTIRMALARA GORE EN SAGLAM ARABA!!!  (Okunma sayısı 9654 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • www.formediet.com
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '12
Ynt: ARAŞTIRMALARA GORE EN SAGLAM ARABA!!!
« Yanıtla #60 : Mayıs 22, 2012, 10:14:02 »
Söylemezsem çatlayacağım:

2007 model elegant araca ısıtmalı ayna bile koymamış.
Tabi ki en az arıza çıkaranlarda dereceye girer.
Isıtmalı ayna benim 2001 model Fiestamda bile vardı yav.
Ayıptır ayıp. Toyota'yı esefle kınıyorum. >:(

Bu konuya başka yorum yapmayacağım demiştim ama madem kendimizi tutamayıp yaptık şunu da söylemeden geçemeyeceğim.
Arıza denilince neden hemen motor akla geliyor anlamadım. Aracınızın rotu bozulunca arızalanmış olmuyor mu? Kapı kolu bozulunca arızalanmış olmuyor mu? Klima bozulunca arızalanmış olmuyor mu? Bu arızaları kendiniz halledebiliyorsanız bunları arızalar arasına sokmayalım. Kendiniz halledemiyorsanız ve de yetkili servise veya bir ustaya götürüyorsanız bunlar birer arızadır. Arıza denilince sadece motor akla gelmez. Zaten haberde de motoru en az arızalanan demiyor.

Sözün özü: Ne kadar çok donanım, o kadar çok arıza; ne kadar az donanım, o kadar az arıza.

+1
Online Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme
http://www.formediet.com
Çünkü En Lezzetlisi Sağlığınız !

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mayıs 22, 2012, 10:14:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #61 : Mayıs 22, 2012, 14:32:47 »
Bence toyota burada bahsedildiği kadar eksik değil donanım açısından. Biraz abartılıyor ya da sahibi olunmayan markalar gözlerde büyütülüyor. Şimdi bana corollanın segmentindeki araçlardan ne eksiği var söyleyin. Corolla dikiz aynasına geri görüş ekranı koyduğunda bu segmentte böyle bir şey yoktu. Vsc sistemi kaç tane c segmenti araçta vardı corolla da çıktığında. Bizim 2005 yılındaki corollamızda yağmur sensörü , elektronik klima varken piyasadaki focuslar boralar plastik jantlarla dolaşıyodu , tamam onlarında full versiyonları mevcuttu ama corolla kadar ulaşılabilir değildi. Ben toyotanın donanım konusunda rakipleriyle arasında çok fark olduğunu kabul etmiyorum. Tek eksiği şu olabilir ; opsiyon ve sunroof.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Mayıs 22, 2012, 14:37:24 »
Söylemezsem çatlayacağım:
2007 model elegant araca ısıtmalı ayna bile koymamış.

o mesele hallolmadı mı Mustafa abi :)
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 8 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Mayıs 27, 2012, 11:01:07 »
ADAC tarafından her yıl tutulan arıza istatistiklerine aşağıdaki linkten ulaşılabilir:

http://www.adac.de/infotestrat/unfall-schaeden-und-panne/pannenstatistik/default.aspx
Bir gün öleceğinin idrakinde olanlar, asla kalp kırmaz!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Mayıs 27, 2012, 11:29:07 »
iyide herkes aynı şeyden bahsetmiş zaten burda....
bir grup hayır  toyota kaliteli diyor diğer grupda donanımsız olduğundan kaliteli diyor...fark ne?
sonuçta toyota kaliteli yani....kimse toyotaya laf atmıyor ki....

yalnız birşey dikkatimi çekti donanımsız derken mazdayıda kastedenler için yeni mazda 3'ü incelemelerini tavsiye ederim...!
yada bu sitede incelemiş olduğumuz mazda 3 konusuna bir baksınlar....

Bence toyota burada bahsedildiği kadar eksik değil donanım açısından. Biraz abartılıyor ya da sahibi olunmayan markalar gözlerde büyütülüyor. Şimdi bana corollanın segmentindeki araçlardan ne eksiği var söyleyin. Corolla dikiz aynasına geri görüş ekranı koyduğunda bu segmentte böyle bir şey yoktu. Vsc sistemi kaç tane c segmenti araçta vardı corolla da çıktığında. Bizim 2005 yılındaki corollamızda yağmur sensörü , elektronik klima varken piyasadaki focuslar boralar plastik jantlarla dolaşıyodu , tamam onlarında full versiyonları mevcuttu ama corolla kadar ulaşılabilir değildi. Ben toyotanın donanım konusunda rakipleriyle arasında çok fark olduğunu kabul etmiyorum. Tek eksiği şu olabilir ; opsiyon ve sunroof.

hocam bu konu defalarca tartışıldı yazıldı çizildi....toyota cidden kendi fiyat aralığında bir opelden filan baayyyaa bi donanım farkı var...bunu tartışmaya gerek bile yok bence bir ara sıfır astranın en full'ünün içine oturun sonrada aurisin....farkı siz burda kendiniz yazarsınız zaten....