iyide herkes aynı şeyden bahsetmiş zaten burda....
bir grup hayır toyota kaliteli diyor diğer grupda donanımsız olduğundan kaliteli diyor...fark ne?
sonuçta toyota kaliteli yani....kimse toyotaya laf atmıyor ki....
yalnız birşey dikkatimi çekti donanımsız derken mazdayıda kastedenler için yeni mazda 3'ü incelemelerini tavsiye ederim...!
yada bu sitede incelemiş olduğumuz mazda 3 konusuna bir baksınlar....
Bence toyota burada bahsedildiği kadar eksik değil donanım açısından. Biraz abartılıyor ya da sahibi olunmayan markalar gözlerde büyütülüyor. Şimdi bana corollanın segmentindeki araçlardan ne eksiği var söyleyin. Corolla dikiz aynasına geri görüş ekranı koyduğunda bu segmentte böyle bir şey yoktu. Vsc sistemi kaç tane c segmenti araçta vardı corolla da çıktığında. Bizim 2005 yılındaki corollamızda yağmur sensörü , elektronik klima varken piyasadaki focuslar boralar plastik jantlarla dolaşıyodu , tamam onlarında full versiyonları mevcuttu ama corolla kadar ulaşılabilir değildi. Ben toyotanın donanım konusunda rakipleriyle arasında çok fark olduğunu kabul etmiyorum. Tek eksiği şu olabilir ; opsiyon ve sunroof.
hocam bu konu defalarca tartışıldı yazıldı çizildi....toyota cidden kendi fiyat aralığında bir opelden filan baayyyaa bi donanım farkı var...bunu tartışmaya gerek bile yok bence bir ara sıfır astranın en full'ünün içine oturun sonrada aurisin....farkı siz burda kendiniz yazarsınız zaten....