0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uğur Bey, ilk mesajımı iyi okuyun lütfen Öncelikle Toyota'nın kalitesi konusunda hiç bir tereddütüm yok, bu tescilli bir durum zaten Beni huylandıran nokta Mercedes'in 2. sırada olması ve genel olarak oranların çok yüksek olması idi. Benim gözümde Toyota, kalite konusunda Mercedes'den çok öndedir.Edit: Ayrıca gazetelere hiç güvenmeyin, çoğu copy paste gazeteciliği yapıyor
Sema Hn., size diyalektik ödülü vereceğim, biraz daha çabalarsanız beni ikna edeceksiniz yani
) ben istediğiniz yabancı kaynağı size sundum. tezinizi doğruladım. arkadaşlarımın da bu konuda doğru bilgi almasına faydam dokundu (ingilizcesi olmayan varsa tercüme de yapabilirim ) daha ne yapayım ))))
abi milliyetin haberi bile 12 Haziran 2001 Salı gününe ait whatcar sitesinin arşivini karıştırmak lazım bende 2003 den önceki verileri bulamadım ama sonraki yıllardaki araştırmalarda toyota yine üstlerde hatta jdpowermi neyse onun listelierini de yayınlıyor lexus toyota hep üstlerde
çaba harcamadým whatcar sitesine girdim search yaptým o kadar )) ama tabi karþýlýksýz kalmamalý o kesin )) doðru bilgi veren biri olarak hakkým olduðunu düþünüyorum [/quote benim basim kelmi abla
bence bu baska bir link ama taktir etim
Ben endüstri mühendisiyim, kalite anlayışım biraz farklı olabilir Sen ABD'desin Furkan, Lexus'un kalitesini bizden daha iyi bilmen lazım.