0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Doktorumuzun mekanı cennet olsun, ailesine sabır versin Rabbim.Yorum yazmıştım fakat sildim çünkü bu olay beni çok üzdü içler acısı bir durum.
Eğitimsiz bırakılmış toplumlar kendi kendilerini yok ederler..Her hangi bir düşmana gerek kalmaz o devleti yıkmak için..Ahlaki değerleri öğrenememiş,insani değerlerden uzak yetişmiş bireyler günümüzde sayı olarak da çok fazla olduğundan bu tarz üzücü haberleri her gün duymaya başladık.Bir öğretmen olarak özellikle son bir kaç senedir öğretmenlerin uğradıkları şiddet olaylarını üzülerek takip ediyorum.Hangi meslek grubu olduğu fark etmez..Karşınızdakini insan olarak görüp, ona gereken saygı ve hoşgörüyü göstermedikçe bu tarz olaylarla daha çook karşılaşırız toplum olarak..Yeni yetişen nesili yakından tanıyan bir eğitimci olarak şunu da belirtmek isterim ki bunlardan daha beter haberleri de duyacağız ileride
İşin acı tarafı bu ilk değil ama umarım son olur.
Toplumumuzdaki cinnetin temel sebebi bence fesatlık. Birbirimizi çekemiyoruz. Birbirimizin servetini, başarısını, siyasi görüşünü, kılığını, kıyafetini, yaşam tarzını çekemiyoruz. Üzerine bir de günlük hayatın zorlukları ve son 30 yılın dejenerasyonu eklenince bu cinnet kaçınılmaz oluyor.
Gerçekten çok üzücü bir durum..Gencecik doktor , arkasında çocuğu ve hanımını bırakarak gitti..Öyle bir ceza verilmeliki , birdaha doktora gidemeyesin..
"Olan bencil, olmayan arsız" oldukça kurtulamayız bu durumdan.
Vedat Bey gerçekten güzel özetliyor bu cümle.
Kendimden biliyorum Şükrü Bey.
Yaşanınca daha anlamlı oluyor galiba...