Gönderen Konu: avensis lastik sesi içeri alması  (Okunma sayısı 8627 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2005 avensis 1.6 Elegant
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • 13 kere teşekkür edildi
Ynt: avensis lastik sesi içeri alması
« Yanıtla #40 : Mayıs 02, 2012, 16:07:05 »
Dün itibarı ile 4 adet Michelin Primacy HP takıldı araca. Sökme, takma ve balans dahil (235*4) 940 TL. Seste büyük bir azalma hissedildi. Henüz uzun yolda deneme imkanı bulamadık ama hafta sonu İstanbul yolu görünüyor. Tespitlerimizi aktarırız inşallah.

kazasız-belasız iyi günlerde kullanın,
tespitlerinizi aktarmanızı bekliyoruz.
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 02, 2012, 16:07:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mayıs 02, 2012, 16:19:41 »
Ford şu anda 7 yaşını geçti, hala iyi durumda, ve donanımları hala Türkiyedeki Toyotanın en üst donanımlısından dahi fazla olmasına rağmen hiç birinde sorun yaşamadım, yaşayacağımıda hiç zannetmiyorum.
Sorun oluşturmaması için ilave edilmeyen donanım konusuna sadece gülüyorum,
Corolla'mın 4 kapıdaki Cam açma düğmelerinin tamamı, far yükseklik ayarı düğmesi, cam ve kapı kilit düğmeleri, torpidodaki bütün düğmeler ışıklı iken,
Neden yan aynaları ayarlama düğmesinede ışık konmaz? ilerde çok mu problem çıkartır? yoksa "Şöför adam gündüzden aynalarını ayarlar geceye bırakmaz" mantığımı var da biz bilmiyoruz!?

Klima motorunuz varsa, elektronik klima sistemi konması,
Yan hava yastığınız varsa Perde hava yastığı ilavesi,
ABS üniteniz varsa BA, TC, VSC sistemi ilavesi gibi şeyleri yapmak çok basit ve maliyetleri en alt düzeydedir (perde hava yastığı maliyeti biraz artırabilir).

Düğmelerin kopacak olan ışıklandırma ampüllerinden başka donanım sorunları yaşayacağını hiç zannetmiyorum. Bakınız, 2. elde satılmakta olan en eski araçları inceleyiniz, donanımlarının tamamı çalışmaktadır. Eğer böyle bir şey olsaydı Toyota her modelinde zamanı geldikçe donanım yükseltmesi yapmazdı, tamamen pazarlama politikası.

Donanım rekabet demektir, rekabet üreticinin daha az kar yapacağı anlamına gelmektedir.

Bravo ağzına sağlık abi :)