0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bahadır bey,Ben yerinizde olsam Avensis'i tercih ederdim.Mantığım da şu:1,4 araç 1,6 olanla aynı miktarda yakıt tüketiyorsa neden 1,4 'ü alıp riske gireyim?Bakım ve tamir ücretleri kesinlikle doğuş ta daha pahalıdır. E ozaman ne gerek var? Daha büyük olanı alır rahat ederim.
Avensisle Jetta: at ile eşek gibi bir karşılaştırma bence...
motor ve sorunsuzluk olarak değerlendirmekse niyetiniz cevap avensis,wv iyi hoşta bence o paraları etmezler jetta için tarihindeki en iyi kasası fakat kimliksiz devşirme bir araba bundan öncekiler ön golf arka passat tı tek degisen arka a4 olmus.
ilk olarak söylemek istediğim avensisin wv de rakibi jetta değil passat. bunu bilmeyen yoktur ama konuya bakış açımın farklı olmasından dolayı bu yorumu yazıyorum.. d sınıfı bir araç c sınıfı kadar yakıt tüketiyorsa ve bunun donanımı beni tatmin ediyorsa markası da toyota ise fazla düşünmeye gerek yok.. tsi motorlara daha yeni yeni lpg sistemleri üretmeye başladılar ama yinede bu sistemlerin tam uyum sağlayacağı konusunda forum sitelerinde yorumlar kaynıyor.. yinede siz bilirsiniz ama ben turbolu araca binmek konusunda tereddüt ederim. neticede bu ülkenin oto sanayilerinde bozuk turbolarla dolu çöplükler var passatlara ait olan !
Şehir içinde aynı güzergahda tsi motorlu passatımla ortalama 7 lt yakıyorum, vvt motorlu aurisimle 11- 12 lt gibi degerlere ulaşıyorum. Eğer lpg düşünüyorsanız valvematic , şehir içinde kullanırım arada uzun yol yaparım lpg ile uğraşmam diyorsanız ,yakıt değerleri sizin için önemliyse tsi ...
ben bu işi anlamadım..bazıları diyor ki TSI ile 10 litrenin altına zor düşersin..bazıları da diyor ki 7 litre yakıyorum hem de passatla..
Hiç düşünmeye gerek yok tabiki avensis tabiki walvematik yakıt açısından aynı sayılır avensise lpg tak istediğin gibi sorunsuz kullanırsın:)Sadece kalkışta jetta daha seri olur ama yarış yapacak degilsiniz sanırım:))