0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benimde 2008 yazından ödediğim 128 liralık radar borcundan ziyade bugune kadar üstüme hiçbir şekilde gayrimenkul veya araç bulunmamaktadır.Umarım ödediğim radar cezası tekrar katlanarak üstüme gelmez.
Bazen hata da yapılabiliyor. Önceki ceza sonradan gelebiliyor ise temiz kağıdının çok bir esprisi kalmıyor. Onun adı, "Temiz diye tahmin ediyoruz" belgesi olması lazım.
en iyisi gib.gov.tr den ödeyip cıktı alma k:)
bu yolla dolandırıcılara da kapı açılmış olmuyormu ?
burada araclara degil surucuye kesiliyor cezaben sahsen daha iyi bir sistem oldugunu dusunuyorum turkiyede vergiyi toplamayi kolaylastirmak icin bu yontemi secmisler saniriimbir sorum olacak konu acilmiskendiyelim ki bir aracim var turkiyede 3 yil yurt disina gittim aracim garajimda duruyor ne kasko ne vergi ne sigorta odemiyorumsonra aracimi kullanmaya kararveriyorum kullanmadigim aracimin 3 yillik sigorta pirimlerini ve vergilerini yatirmam mi gerekiyor?
arif bey bildiğim kadarı ile kasko isteğe bağlı olarak yaptırılıyor,yani mecburi değil.trafik sigortası ise araç ancak trafikte ise mecburi ama siz garajda uracak diyorsunzu ozamanda size gelipde trafik sigortası varmı diye soran olamz zaten,vergi ise üzerinize kayıtlı vergiye tabi olan tüm mal mülk için geçerlidirki ister kullanın ister kullanmayın vergisini ödemek zorundasınız.