0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öncelikle iç mekan olarak en klasik model avensiste, aslında en eski kalan iç mekan onda. 1.6 motor çekmez vs gibi duyumlarla gittim ilk testime o yüzden ilk testte sadece performans üzerine denedim aracı. zorladım, hızlanmaya baktım, esnekliğe baktım, frenlere baktım. tutup da 1.6 corollaya, 2.0 D sınıfı araçlara kafa tutmaya kalkmayacaksanız performans üzmüyor, hızlanma gayet etkileyici. tutup da ben 6. vitese atarım hiç vitesle oynamayı sevmem derseniz üzer performans olarak doğal olarak ama yok vitesle oynamak araba kullanmanın şanındandır derseniz yüksek devir çevirirseniz performans gayet yeterli gayet güzel.sonra içimde kaldı yakıt tüketimini test etmedim diye, bir de tüketim için normal kullanayım dedim. teste gittim değerleri sıfırladım (doğal olarak yol bilgisayarına güvenmek durumunda kaldım, depoya yakıt dolduramadım ) sakin ve normal kullanımla, gereksiz hız değişimleri yapmadan kullandım. karma denebilecek bir parkurdu, sürekli sabit hız gidilmeyecek ancak şehir içi gibi dur kalk olmayan bir parkurdu. 6lt tüketim elde ettim ki aynı değerleri 1.6 corolla ile yapıyorum. çok daha büyük ve ağır bir avensisle aynı değeri yakalamak çok güzel bence. yakıt olarak baya güzel. en son gittiğimde de arabayı virajlarda zorladım, viraj içinde tam gaz giderken gazı kestim, düşük viteste tam gaz viraja girdim, virajda frene bastım vs. arabayı esp sayesinde yoldan koparmayı başaramadım. genel anlamda baya başarılı bence araç her testimde de corollayı takasa vermek geçti içimden, avensisten kalkıp 2009 corollaya binince araba küçük geldi dar geldi, kalitesiz geldi vs ancak yine de ne bileyim avensis çok eski kalıyor iç tasarım olarak. sonuçta sürekli arabanın içine bakacaksınız, oradaki kalite, güzellik ergonomi vs daha önemli. o konuda da 508 ve insignia çok yakışıklı. bu arada 508le ilgili bir inceleme yapmıştım bu sitede;http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=37303.0
superb çok fazla satılan bir araç olmadığından pazarlık payı da daha fazla olur diye düşünüyorum..1.6 tdi comfort 59 bin tl şu anda..
Bahadır bey yaz ola hayrola, daha sizin fikriniz o zamana kadar çok değişir.
bu fiyata benzinli avensis yerine dizel superb düşünülebilir
Ben olsam bu durumda Passat'ı alırdım ama Passat satıp Passat alınır mı..Bir de o var..Sanırım ben almam.Başka bir şeyler denerim..
Valla kardeşim senin işin zor O 500km neresi buralardaysa gelirsin hem görüşürüz Passatın hazzını aldın farklı araçlar dene fırsatın varken derim ben avensis olmasa bile farklı araçlar yani Heee birde şu var sunrooflu arabaya binme derim ben, sonra bindiğin her araçta ıyyy bunun sunroofu yok deyip beğenmeyeceksin