0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ayıp abi yaa ben bu arabada 5 kişi bile olsak indirmiyorum abi hatta çok çok zorlarsam tozlukları bile sürttürmeden geçebiliyorum
helali hoş olsun
indirme abi indirme çapraz geç mustafa harbiden konfor nasıl oluyor? bende konfor çok çok az ya
bizim arabaların amortisörleri gazlıdır,gazlı amortisör arabayı bir miktar kaldırır.bir takım kyb gazlı amortisör takarsanız efsane muhteşem olur.
Atilla amca ben orj takacaktım tokıco marka ama cok pahalıydı. kyb yada mondre tak dediler. ve bendekı mondre hem gazlı hem yaglı sistem çok memnunum şuan. kyb gazlı olur ama yaglı kadar yol tutusu olmaz cünkü yağlılar biraz serttir yol tutuşu iyidir dedi usta bende mondre taktım oda güzel memnunum
Mustafa kyb de aynı hem yağ hem gaz.fabrikanın taktığı iki marka kyb ve tokico dur.güle güle kullan monreo da iyi markadır.
arkadaşlar benim aracında önden kapı gıcırtısı gibi bi ses geliyor salınım olduğu zaman bu yaydanmı gelir sizce amortisördenmi ben yay olduğunu tahmin ediyorum ama siz ne dersiniz artı burdan yoları kasistlerle dolduran ve insan haklarına aykırı kasist yapan belediyeleri kınıyorum Allah belanızı versin diyorum biraz ağır konuştum ama yemin ediyorum fazlasıyla hak ediyorlar birilerinin cebi dolsun diye adım başı kasist yap arabamız var diye sanki cezalandırılıyoruz ya bu kadar da olmaz ki yollar çukur dolu onları kapatacaklarına kasist yap ya kardeşim zaten çukurlara girmeyelim diye bin türlü cambazlık yapıyoruz üstüne birde insan haklarına aykırı şekilde yapılmış kasistler çıkıyor bizede yazık değilmi kasist olsun olmasın değil ama devasa asfalt parke taşlarından yapılmış kasistler ne oluyor anlamak mümkün değil.
+1000aynen,ben bi çözüm daha buldum.. aldığımdan beri,kasise gelince arkadakileri indiriyorum arabadan,öyle geçiyorum kasisten