Gönderen Konu: AE 101 i yükseltmek için hangi çap lastik  (Okunma sayısı 10251 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: AE 101 i yükseltmek için hangi çap lastik
« Yanıtla #20 : Aralık 29, 2010, 11:00:37 »
ayıp abi yaa :D

ben bu arabada 5 kişi bile olsak indirmiyorum abi :D hatta çok çok zorlarsam tozlukları bile sürttürmeden geçebiliyorum :)

:) harbi la artık indirmesem mi :) :) ne dersin?

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 29, 2010, 11:00:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 29, 2010, 11:27:12 »
helali hoş olsun :D
ayakkabımın burnu giriyordu abi sen düşün :D seke seke gidiyorduk :D arkadaş 1 ay bindi 4 kg verdi zıplaya zıplaya  :P  :P  :zombi:
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 29, 2010, 11:42:41 »
indirme abi indirme :D çapraz geç :D

mustafa harbiden konfor nasıl oluyor? bende konfor çok çok az ya :(
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 29, 2010, 11:51:11 »

abi adamlar hurraa efsaneye biniyorum Allah Allah deyip doluşuyolar arabaya :) :) :)
önüne geçemiyorum ki :) :)
şaka bi yana da arkaya 4 kişi bikaç sefer,sadece bir keresinde sürttü,oda anormal iğrenç bi kasisti tam böyle rampanın düz yolla birleştiği yere kasis koymus adamlar :(
nası sinirlendim nassı sinirlendim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 29, 2010, 11:54:15 »
bizim arabaların amortisörleri gazlıdır,gazlı amortisör arabayı bir miktar kaldırır.bir takım kyb gazlı amortisör takarsanız efsane muhteşem olur.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 29, 2010, 12:08:13 »

abi en inikte iken amörtisör takozlarının üstünde oluyor. yemin ederim en inikte iken aynı iş makinesi gibi oluyor :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Aralık 29, 2010, 12:15:41 »
bizim arabaların amortisörleri gazlıdır,gazlı amortisör arabayı bir miktar kaldırır.bir takım kyb gazlı amortisör takarsanız efsane muhteşem olur.

sağol abim benim bilgilendirmelerin için
zaten benim ön amrt gidik değişmesi gerekiyo,kasisten gectiğim zaman gacır gucur ses geliyo,ama arkalar iyi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 29, 2010, 12:18:53 »
Atilla amca ben orj takacaktım tokıco marka ama cok pahalıydı. kyb yada mondre tak dediler. ve bendekı mondre hem gazlı hem yaglı sistem çok memnunum şuan. kyb gazlı olur ama yaglı kadar yol tutusu olmaz cünkü yağlılar biraz serttir yol tutuşu iyidir dedi usta bende mondre taktım oda güzel memnunum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Aralık 29, 2010, 12:30:25 »
birşey olmaz ankaraya gelirseniz beni arayın kauçuk takoz koyduralım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Aralık 29, 2010, 12:32:32 »
Atilla amca ben orj takacaktım tokıco marka ama cok pahalıydı. kyb yada mondre tak dediler. ve bendekı mondre hem gazlı hem yaglı sistem çok memnunum şuan. kyb gazlı olur ama yaglı kadar yol tutusu olmaz cünkü yağlılar biraz serttir yol tutuşu iyidir dedi usta bende mondre taktım oda güzel memnunum :)
Mustafa kyb de aynı hem yağ hem gaz.fabrikanın taktığı iki marka kyb ve tokico dur.güle güle kullan monreo da iyi markadır.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Aralık 30, 2010, 16:26:21 »
Mustafa kyb de aynı hem yağ hem gaz.fabrikanın taktığı iki marka kyb ve tokico dur.güle güle kullan monreo da iyi markadır.
anladım Atilla amca. kyb yi duymadım yoksa o mondreden daha ucuzdu ama bilmediğim için kalitelisini taktırmak istemedim :) sağolun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #31 : Aralık 30, 2010, 17:30:13 »
mustafa bey haklı olabilirsiniz..aslında dün aracımı satmayada karar verdim.. istediğim fiyata yakın zamanda  alıcı bulamazsam dediğinizi yapmayı düşünüyorum..sonucu yine buradan bildiririm..saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #32 : Ocak 11, 2011, 03:17:51 »
arkadaşlar benim aracında önden kapı gıcırtısı gibi bi ses geliyor salınım olduğu zaman bu yaydanmı gelir sizce amortisördenmi ben yay olduğunu tahmin ediyorum ama siz ne dersiniz artı burdan yoları kasistlerle dolduran ve insan haklarına aykırı kasist yapan belediyeleri kınıyorum Allah belanızı versin diyorum biraz ağır konuştum ama yemin ediyorum fazlasıyla hak ediyorlar birilerinin cebi dolsun diye adım başı kasist yap arabamız var diye sanki cezalandırılıyoruz ya bu kadar da olmaz ki yollar çukur dolu onları kapatacaklarına kasist yap ya kardeşim zaten çukurlara girmeyelim diye bin türlü cambazlık yapıyoruz üstüne birde insan haklarına aykırı şekilde yapılmış kasistler çıkıyor bizede yazık değilmi kasist olsun olmasın değil ama devasa asfalt parke taşlarından yapılmış kasistler ne oluyor anlamak mümkün değil.
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ocak 12, 2011, 14:39:24 »
arkadaşlar benim aracında önden kapı gıcırtısı gibi bi ses geliyor salınım olduğu zaman bu yaydanmı gelir sizce amortisördenmi ben yay olduğunu tahmin ediyorum ama siz ne dersiniz artı burdan yoları kasistlerle dolduran ve insan haklarına aykırı kasist yapan belediyeleri kınıyorum Allah belanızı versin diyorum biraz ağır konuştum ama yemin ediyorum fazlasıyla hak ediyorlar birilerinin cebi dolsun diye adım başı kasist yap arabamız var diye sanki cezalandırılıyoruz ya bu kadar da olmaz ki yollar çukur dolu onları kapatacaklarına kasist yap ya kardeşim zaten çukurlara girmeyelim diye bin türlü cambazlık yapıyoruz üstüne birde insan haklarına aykırı şekilde yapılmış kasistler çıkıyor bizede yazık değilmi kasist olsun olmasın değil ama devasa asfalt parke taşlarından yapılmış kasistler ne oluyor anlamak mümkün değil.
aynı ses bende 2000 yılında vardı. özellikle kışın yapıyordu. gıgıgıg uyuz bir sesdi. arkaya 1 kişi otursun ses kesiliyordu. kıştan çıktık ses kesildi aradan geçti 11 yıl ve sorun yok. 2009da 4 amörtisörü değiştim sorun yok :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #34 : Ocak 31, 2011, 17:58:49 »
benim araçta önden geliyor kapı gıcırtısı gibi formda egsoz ön keçesi denmiş birara onu değiştirteyim düzelir belki :)
1996 XEİ 1.6 105 bg 16 v / klimalı / km: 60.262 / sony usb mp3 teyp x-plod hoparlörler 190 w / anahtardan kumandalı inwells marka alarm / BRC MY 07 Sıralı LPG sistemi / değişen yok / servis bakımlı /

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #35 : Ocak 31, 2011, 18:05:17 »

+1000
aynen,
ben bi çözüm daha buldum..
 aldığımdan beri,kasise gelince arkadakileri indiriyorum arabadan,öyle geçiyorum kasisten :) :) :) :hurra: :hurra: :daghan:

Bu teknik benimde tekniğim 4 senedir aynı tekniği uyguluyorum 1 kere sürttüm ondada annem teyzelerim vardı indiricektim ayıp olmasın diye indirmemiştim ve o ses caaarrrtttt içim de tabi cızzzzz etti bi an ağlıycak gibi oldum :D ama birazcık sevgi ve şefkatle yanaştım toyotama tamam bi daha olmasın dedi affetti beni :D o günden beri hala aynı teknik ;)
Benim babam toyota gibi adam ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #36 : Ocak 31, 2011, 18:11:16 »
tümsekler konusunda son sözüm bidaha asla altı yakın araç almıcam avensisler biraz daha yüksek gibi avensis olabilir:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Mart 24, 2011, 12:16:34 »
abi suç arabada degil ki suç yollarda.Benim aracında arka tarafı alcak gerçi bizimki normal çünki babam sagolsun yaklaşık 2-3 sene bizim üzüm bagına bidonlarla su çekti neredeyse aracı land olarak kullandı diyebilirim.bana geçtikten sonra ne kadar lastik aksam ve amartisörleri degiştirsem de arka helezonlar degişmedi bence de özelligini yitirdigini düşünüyorum .Orjinallerine çok para istiyorlar taivan malı olanları tercih edecem artık .bu halinden daha iyi olacagı aşikar bakalım
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Ocak 04, 2013, 13:04:48 »
Benimde 98 xei corollam var ve her tümsekten geçtiğim zaman altı resmen yere sürtüyor. Takoz koydurmak istiyorum. İstanbul Sefaköyde oturuyorum. Bu takoz işini yapan usta adres ve iletişim bilgilerini verirseniz sevinirim. Hoşcakalın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • fb
  • 4 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ocak 04, 2013, 18:27:33 »
Sizın cozumunuz arabayı degıstırmek :)
Corolla 98 Xei Ac 114 Hp