0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Custom Consept
okurken sağlam güldüm aynı muhabbet iphone 5 geyiğinde de dönüo lan apple videosu bile değil o falan diyorum kızıyorlar projeksiyon var lan falan diye
acd olmuyor abi böyle, aynen devam bu model 4.0 dizel motorla amerikada satılcakmış, amerika ve ve avrupa pazarında liderlik, türkiye pazarında ikincilik hedefliyormuş. türkiye için 1.6 dizel motorla gelip vergi avantajına sahip olcakmış, baz versiyon en full olcakmış falan filan işte
Eyvallah Oğuz napim Bu arada ne yapcan kediyi yauv kamyonet 80le gidersin ondan sonra
Oğuz kamyonetlerde(Doblo,Cady gibi) 1.900 cc'ye kadar bir vergi,1.901 cc ve üzeri olanlar için ayrı bir vergi siz konusu.Minibüs-otobüs tarzı araclardaysa koltuk sayısına göre vergilendirme yapılıyor...
İşte dediğin noktalar çok çeldirici Oğuz... Nasıl olur kedi işi alırsın evde babaya vs örneğin biz enişteye aldık 60yaşında haftada bir iki çarşıya gidiyor o kadar Böyle olursa on numara Ama sürekli sende olma ihtimali yok kamyonet kuralları kasar Hımmm ne önerirsin derken şimdi passattan inmiş adamsın bilemedim birden sorunca Fiyat aralığı nedir? illa sıfır mı olacak
Ne güzel şeytan mış o öyle