Gönderen Konu: geri görüş kameralı navigasyon cihazı  (Okunma sayısı 6475 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
geri görüş kameralı navigasyon cihazı
« : Şubat 20, 2012, 15:32:15 »
Arkadaşlar geri görüş kameralı bir navigasyon cihazı almak istiyorum tavsiye eden kullanan kimse varmı

Toyota Club Türkiye

geri görüş kameralı navigasyon cihazı
« : Şubat 20, 2012, 15:32:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: geri görüş kameralı navigasyon cihazı
« Yanıtla #1 : Şubat 20, 2012, 16:49:56 »
2011 toyota corolla aracıma orjinal flyaudi navigasyontaktırdım 10 taksit 2000tly oldukça pahalı siz nasıl bir navigasyon istediğinizi belirtmemişsiniz 150 tlye de navigasyon var ancak seyyar ve kablo çekiliyor benim hoşuma gitmiyor ben taktırdığıma çok memnunum eğer maddi yönü sizi zorlamayacaksa kesinlikle orjinal derim sonuçta aracı satarken fiyatı ona gore belirlenir.uzun yıllarda kullanırsınız .forumdaki bir arkadaş paran çok galiba diye tiye almıştı ancak bende emekli olduktan sonra alabildim.herkesin imkanına saygı duyarım gereksiz bulan arkadaşlarda olabilir.ama bu birazda zevk meselesi . sıgaraya gelince ayda 300-400tl yi boşa gidiyor demiyorlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 20, 2012, 16:56:32 »
2011 toyota corolla aracıma orjinal flyaudi navigasyontaktırdım 10 taksit 2000tly oldukça pahalı siz nasıl bir navigasyon istediğinizi belirtmemişsiniz 150 tlye de navigasyon var ancak seyyar ve kablo çekiliyor benim hoşuma gitmiyor ben taktırdığıma çok memnunum eğer maddi yönü sizi zorlamayacaksa kesinlikle orjinal derim sonuçta aracı satarken fiyatı ona gore belirlenir.uzun yıllarda kullanırsınız .forumdaki bir arkadaş paran çok galiba diye tiye almıştı ancak bende emekli olduktan sonra alabildim.herkesin imkanına saygı duyarım gereksiz bulan arkadaşlarda olabilir.ama bu birazda zevk meselesi . sıgaraya gelince ayda 300-400tl yi boşa gidiyor demiyorlar...
Sigara olayı başlı başına dert. Görünmez dert.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #3 : Şubat 20, 2012, 16:57:33 »
Arkadaşlar geri görüş kameralı bir navigasyon cihazı almak istiyorum tavsiye eden kullanan kimse varmı
necvox dva serisine bakmanı tavsiye ederim ben kulanıyorum gayet memnunum internet sitesi olarak www.essegrup.com burdan bilgi alabilirsiniz
bu kulübün en sadık üyüse olarak tüm kaybedenlere (kaybedenler kulübü) yalnızlık ömür boyu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • Kan Grubu: AB+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 20, 2012, 17:38:33 »
necvox dva serisine bakmanı tavsiye ederim ben kulanıyorum gayet memnunum internet sitesi olarak www.essegrup.com burdan bilgi alabilirsiniz

Selim Bey,
Sizin aldığınız icad CD değiştiricilimi ? yani cd changer ı varmı ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Şubat 20, 2012, 17:40:49 »
Selim Bey,
Sizin aldığınız icad CD değiştiricilimi ? yani cd changer ı varmı ?
içerisine extra 6 adet cd kopyalıyabiliryorsunuz
bu kulübün en sadık üyüse olarak tüm kaybedenlere (kaybedenler kulübü) yalnızlık ömür boyu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Şubat 20, 2012, 23:10:25 »
kıymetli cevaplarınız için sağolun benim corolla 2004 model ve seyyar bir şey istiyorum ben kamera da arka plakalıga takılmalı delme vs olmamalı kabloya gelince bunlar bir şekilde döşemenin altından geçmiyormu zaten

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #7 : Şubat 20, 2012, 23:16:44 »
kıymetli cevaplarınız için sağolun benim corolla 2004 model ve seyyar bir şey istiyorum ben kamera da arka plakalıga takılmalı delme vs olmamalı kabloya gelince bunlar bir şekilde döşemenin altından geçmiyormu zaten
ramazan bey o şekilde bir ürün varmıdır bilmiyorum ama size şöyle bir öneride bulunabilirim seyyar olarak değil ama ana ünite üzerinden sadece ekranın ayrıldığı üniteler var jvc avx 814 avx 836 gibi modellerde ekran ayrılabiliyor kamera sistemi plakalıktada olsa o kablolar yine o döşemelerin yanındaki plastik kısından geçicek umarım yardımcı olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Şubat 21, 2012, 14:29:49 »
Arkadaşlar piyasada satılan navigasyon cihazları var 4 inç 5 inçlik prina vs marka bunların AV İN girişleri de var bu AV İN girişlerinden geri görüş kamerası bağlanamazmı ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Şubat 21, 2012, 15:37:28 »
2005 corollaya ebaydan kamera alıp taktık. plaka aydınlatmasına takılıyor. pal veya ntsc destekleyen her cihaza bağlanıyormuş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 12100
  • Model Yılı: '15
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Şubat 25, 2012, 13:50:29 »
vedat kaça aldın kamerayı benim ki tampona monte edilecek hangisi sağlıklı olur
44 MALATYA 44
2007  verso comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Şubat 26, 2012, 09:37:16 »
Ebaydan almıştım. 40$ civarı idi. Satıcıya fotoğraf yolladım, uygun kamerayı gönderdi.

Şunun gibi bir şey istiyorsun sanırım.

http://www.ebay.com/itm/Free-Shipping-Car-Rear-View-License-Backup-Camera-E301-Night-Vision-/320853130506?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab4563d0a