0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kadınlar ne İSTEDİKLERİNİ kendileri de bilmezler.....amma ve lakin ne İSTEMEDİKLERİNİ gayet iyi bilirler......
evet aynen..misal ne istediğimi bilmeyen bir erkek istemiyorum
Dava hukukuna girmemek adına önleyici hukuktan faydalanmak diye ben buna derim işte
Betül Hn., siz davayı açmadan direk ictihada geçiyorsunuz
Neyi istememesi gerektiğini bilmediği sürece ne istemediğini bilmesinin kendisine ve sevdiklerine bir faydası yok malesef.
gözdağı veriyorum, karşı tarafı şimdiden absorbe ediyorum psikolojisini bozuyorum eziyorum büzüyorum minnacık kalsınlar istiyorum
İlgi görmeyeni, ilga ediyorsunuz yani
O abla da bir can yadırgamayalım....
cevap hakkı doğuyor böyle olunca bakalım erkekler ne istiyormuş ; Bir erkek ne ister?- Gökten yağmur değil kadın yağsın ister.- Maçların 90 dakikadan 24 saate çıkarılmasını ister.- Evli olmak ama bekar gibi yaşamak ister.- Bir bakışı canlar yaksın ister.- Çocukluğunda annesinin, yaşlılığında kızının arkadaşlarını ister.- Kadınları " Çocuklarımın anası " Elimin kiri " vs. sıfatlarla kategorize etmek ister.- Aldatmak ve aldatınca hoş görülmek ister.- TV 'nin karşısında horlaya horlaya uyumak ister.- Bütün kadınların "verici" , bir tek kendi kadınının "Sadıka Hanım " olmasını ister.- Bilimin bir gün erkeklerin kadınlardan daha zeki olduğunu ortaya çıkarmasını ister.- Kendi anlayışsızlığını örtbas etmek için kadınların anlaşılmaz olduğu masalını dünyaya yaymak ister.- Bir kadınla sonuca varmak için aşılması zorunlu olan o kahrolası merhalelerin hiç olmamasını ister.- Akıllı kadından hoşlanıyor görünmeyi ister.- Kadının kıt akıllısını ister.- Kadının güzel kalça , bacak ve göğüsten oluşan bir süs bitkisi olmasını ister.- Eskimiş (50 lik) kadını bozdurup iki yirmibeşlik almayı ister.- Romantizm denen ve işleri zorlaştıran baş belasının tez günde yok olmasını ister.- Üst'lerinin erkek, ast'larınında kadın olmasını ister.- Ahçı, hizmetçi, anne, hemşire, güzellik kraliçesi karışımı bir kadına sahip olmak ister.- Para ya da bulunduğu konum sayesinde tavladığı kızların , ağarmış saçlarına aşık oldukları masalına inanmak ister.- Ne evdekinden ne ötekinden vazgeçmek ister.- Dünyadaki bütün kadınları ister..- Verseniz de yetinmez, Mars'takileri de ister ....hep isteerrr
Bilmiyorum
http://urun.gittigidiyor.com/kitap-dergiler/35-inden-sonra-koca-bulmanin-yollari-harvard-53478325 Yorumsuz....