0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah çok başarılı aracınız güle güle kullanın , fakat hız sabitleyici ile sınırlayıcı mevcut değil sanırsam, sportlarda olmuyormuydu? ya da ben mi yanlış biliyorum.Bu arada o güzel koltuklarında bir resmini isteriz
Araban çok hoş olmuş.Allah kaza bela vermesin.şahsi tavsiyem.arka spotların sadece beyaz yerlerine siyah şeşfaf folyo yaptırabilirsin.ben yaptırdım .çok hoş oldu
tessekkur ederım malesef sportlar donanım olarak zayıf benım bıdıgım sportlarda yok ama zaten bende pek donanım aramıyorum buda kotuklar Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.ustessekkurler folyo olabılır aslında bıdaha bı denıyım onuda
masallah masallah f1 cakar için yeride hazır zaten abi
o hazır olan yere ben f1 çakar değilde sabit kırmızı led yaptırdım.daha öncede kimsede görmemiştim..ve taktırdıktan sonra yorumlar süperoldu.( f1 çakarı polisler sıkıntı yapar diye - bide aşırıya kaçmamak için taktırmadım )buda benim ufaklığın ledi. ve sana bahsttiğim arka spotlardaki beyazlıkların üzerine siyah şeffaf folyo
abi sende istege bağlı çakar istege bağlı düz yanan led yap demokraside care tükenir mi?
Maşallah ahmet abi,allah kazadan beladan korusun.Silivrinin en güzel Aurisi bence.
Ahmetcim tekrar maşallah bitiyorum bu koltuklara,Çakar yapmayı bende düşünüyorum, bi ara Araçlarımızı buluşturalımda bi kaç foto alalım olurmu?
eksosun çıktığı yerleri özel açtırdın mıı ? yoksa arka body komple değişti mi?
tabıkı sercan abı zevkle mustafayıda alırız oda m.ereglısınde galıba
Maşallah çok iyimiş be gösterge paneli özellikle bizimkilerden daha iyi sade ama daha kullanışlı...koltuklarda tam istediğim gibi..Allah kaza bela göstermesin..Eee güzel bi sürüngenlik lazım buna..
İtiraf edeyim koltuklara bakmaya doyamıyorum sürekli bu konuya girip bakıyorum, ama diğer yönlerden çok eksik bırakmışlar arabayı sinir bozucu
Ahmet abi şu arka yazıları nasıl söktün acaba?Auris ve Toyota yazılarını.