0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
avensisin eskisi için yapılan yorumlar da genellikle yenisine nazaran: memnuniyet daha fazla. Dolayısıyla size, eski bir avensis kullanıcısı olmanızdan dolayı (beklentilerinizin yüksek olacağını düşündüğümden) iyi düşünmenizi ve kendi içinizde iyi bir karşılaştırma yapmanızı tavsiye ediyorum.
pufff...
Merhaba dedimArkadaşlar 2010 model avensisimi aldımŞu ana kadar olan eski kasayla olan karşılaştırmalarım-daha iri bir yapı-kalite var ancak eski kasa iç mekan daha hoş bence-- açık renk iç mekanı daha çok severim -6. vites uzun yoldada kullandım gayet güzel-artan performans-daha agresif bir duruş-yakıt şehirler arası şu an 30-32 kuruş ---3 kişi az bagaj ortalama 120 km sürat ----şehiriçide bu kadar yaksa keşke-daha sessiz iç mekan --rölanti sesi neredeyse hiç duyulmuyor evet yeni avensisi kullandığımda eski kasanın karakterini hissettimhayırlısı bakalım herkese kazasız belasız sürüşler
Hayırlı-uğurlu olsun kazasız-belasız güzel günlerde kullanın.Faydalı paylaşımlarınız için teşekkür ederim . Yeni avensis için güzel yorumlar duymak hoş, İlerleyen zamanlardaki düşüncelerinizi bekliyorum.
yeni avensis ten bende çok memnunum