0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,kıymetli Toyotaclubtr sakinleri,bu konuyu araya araya buldum,kafama takılan bir iki şeyi sizlerle paylaşmak için yazıyorum,boşa kalabalık olmasın diye burayı uygun görüp altına yazmak istedim. kısmet olursa ae101 gli almayı düşünüyorum duymuşsunuz belki,bizim burda orta kasa,yumurta kasa diyenlerde var ,ithaller ve yerliler arasında ne tür farklar gördünüz,110 beygirle 114 un farkının hıssedilmesi mumkunmu,model yıllarına göre eksileri artıları bakımından hangi yıl uretılen daha ustun sizce şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım.
Alakanızdan ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Şimdiki arabamı sormuş bir arkadaş.1982 model reno SW, hız konusuna gelincede Uzun yol olarak konya merkezden kasabama gider gelirim, kolay kolay 80 i geçmem,hem yakıt için hem çoluk çocuk için fazlasınada gerek duymuyorum bu arabada.kamyonlar dışında pek solladığım arabada olmaz genelde hep beni sollarlar,Allah'ın izni ile intikam günü yaklaşıyor Şaka bir yana, daha düzgün bir araba almaya karar verdim, yıllardırda aklımda ve gözümde toyota vardı,biriktirebildiğim kadar para biriktirdim.renoyuda satabılırsem satacağım,acelem yok bıraz daha zaman var,beyazından,hor kullanılmamış temiz bir araba alıp ömrüm yettiğince kullanmayı düşünüyorum arkadaşımın dediği gibi 1.2 lira fazla olsun ama değsin diye aklımdan geçiyor.hayırlısı bakalım.Kısmet olurda alırsam paylaşırım,tekrardan çok sağolun.
Teşekkür ederim Mahmut bey,Acelem yok hem devamlı bakıyorum hemde bu arada üç beş kuruş daha ayırabilirsem ayırmaya çalışıyorum,orjinal düzgün bir arabaya çok istiyorlar,birkere alayım kafam ağrımasın devamlı bineyim istiyorum.aslında bu kadar çokta karıştırınca kafamda karışmıyor değil herkes birşey söylüyor,örneğin kimisi,93 yada 94 al diyor,kimisi onların beygiri düşük 95 yada.98 al diyor,kendi çapında alım satan yapan sevdiğim bir abimse, temizini al modeline takılma,fakat 93.110,94 114 hp zaten birinin kadranı 200 diğerininkiyse 220 diyor, Allah aşkına yokmu 94 corollaya binen motor bölümünde şasede yazmıyormu bunu beygiri kw sı,93 le 94 aynımı farklımı.