0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Banada polo cazip gelmiyor ama Aydın abi performans yakıt oranı güzel olsun diye 1,6 alıyor zaten şahsen 1,3 astraya tekrar binip hayatımı tehlikeye atamam
1 ay kadar 1.3 CDTI Astra kullandim. Kiralik bir aracti ve ellerinde baska araba kalmadigi icin mecburen katlandim. Az yakiyor ancak cok zorlamadiginiz sürece araba gitmiyor. Özellikle arac sollarken zorlaniyordu. Güclü arac kullanmaya alismisim; bende stres yapiyordu.Bunun disinda kardesimde Polo vardi ve bircok kereler kullanmis biri olarak cok fonksiyonel ve genis oldugunu söyleyebilirim. Yeni Opel'ler ici hos gözüksün diye alandan feragat ediyor. Insignia'nin ici cok dar sinifina göre.
Ben yazmadan Murat abi de aynısını yazmış zaten...Fatih sen millete çamur atıyosun afedersinde sende opel fanatiğisin bilmem farkındamısın Nasıl tehlikeye atıyor söyliyim;Benim en yakın arkadaşımda bahsedilen araç var.... Anlayacağın haftada bir kaç gün kullanıyorum... Tabi bende daha önce 1.3 corolla benzinli vardı alışmışım benzine... Birgün işlek bir yola dahil olmak isterken kenarda bekliyorum trafik yoğun baktım kamyon geliyor ondan önce atarım kendimi yola dedim ve çıktım daha doğrusu çıkmaya çalıştım tabi kamyoncu korna fren derken kulaklarımı çınlattı Tabi o güne kadar şehir içinde sakin sakin kullanıp o aracı satın almak isteyen ben tövbe mi oracıkta etmiş bulunuyorum He araç kötümü değil az yakıyor konforu fena değil ama tam otoban arabası koy 6. vitese 3000devir 120-130 gider sakin sakin.... Ama sakın ha güvenipte rampada vs sollamaya kalkılmasın mazallah
zaten d segmentinde içi çok geniş olan ben bir superb gördüm. ama insignianın içi dar gelmedi bana ki bu aşağı yukarı herkesi görüşü ben burda demek istediğim 1.6 bile olsa b segmenti rüzgardan bile etkilenebilecek bir araca 41 bin vermezdim. arac hem dar hem bagaj yok denecek kadar küçük. 1.3 astrayı çok çok kullandım kalkışı hariç bir sıkıntısı yok kalktıktan sonra 1.6 benzinlilere kafa tutar bide chiplenirse... vergiden kazanıyor ve az yakıyor hemde c segmenti...
Murat abi insan 20 yaşında herşeyi biliyorum zannederse böyle ortalık yerde komik duruma düşer Polo'nun bagajı küçükmüş 280 LT, Astra Hb devasaaaa 350 LT İnsanı zorla konuşturyorlar.
burda demek istediğim 1.6 bile olsa b segmenti rüzgardan bile etkilenebilecek bir araca 41 bin vermezdim. arac hem dar hem bagaj yok denecek kadar küçük.