Gönderen Konu: Aydın, VWpolo almayı düşünüyoru bırak, aldı bile!!!  (Okunma sayısı 9226 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: Aydın, VWpolo almayı düşünüyoru bırak, aldı bile!!!
« Yanıtla #20 : Ocak 26, 2012, 14:10:57 »
Arkadaşlar dün VW ye gittim eski satıştan arkadaşlarım 1.2 yerine 1.6TDI almam için ikna ettiler beni aradaki 0.5 yarım litre fark için 1.2TDI alma,
ani hızlanmak veya hızlı gitmek istediğin zaman 1.2 motor 1.6'dan da fazla yakacak dediler.
birde 1.2TDI ile 1.6TDI arasında muazzam fark var en önemlisi konsol 1.2 de basit sert plastik 1.6da isen elle hissedilir yumşak kaliteli bir konsal var aynı olay diğer fonksiyon düğmelerinde de geçerli.
showronda kırmızı mevcuttu ama ben tercihimi beyazdan yana kullanacağım 1 haftaya gelecek dediler.
fiyatı 41.000TL

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 26, 2012, 14:10:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 284000
  • Model Yılı: '03
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 26, 2012, 14:16:01 »
Aydın abi benim 1.6 dan yana tercihim gerçekten mükemmel kullanma fırsatım olmuştu :D
2003 Corolla 1.6 Hb SoL  81 BB 888

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 26, 2012, 14:31:33 »
42 bine 1.3 dizel astra veriyorlar hem c segmenti hemde donanmı daha yüksek bir araç :) şahsen tutupta b segmenti bir araca 41 bin vermek hiç mantıklı gelmiyor...
Opel VecTRa C 2oo5 Comfort
Toyota CoroLLa E12 2004 Sol...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 26, 2012, 14:33:35 »
Banada polo cazip gelmiyor ama Aydın abi performans yakıt oranı güzel olsun diye 1,6 alıyor zaten şahsen 1,3 astraya tekrar binip hayatımı tehlikeye atamam ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 26, 2012, 14:35:13 »
Banada polo cazip gelmiyor ama Aydın abi performans yakıt oranı güzel olsun diye 1,6 alıyor zaten şahsen 1,3 astraya tekrar binip hayatımı tehlikeye atamam ::)
hayatınızı ne gibi bir tehlikeye atıyor :D 1.4 corollanın performansından aşağı kalır ynaı yok 100 cc farkı var aradaki tork farkı kaç bilmiyorum ama şimdi 1.4 toyota dizelinden aşağı kalır yanı yok... hem sitede astraya binen kişiler gittikçe artıyor dikkat :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 26, 2012, 14:43:50 »
1 ay kadar 1.3 CDTI Astra kullandim. Kiralik bir aracti ve ellerinde baska araba kalmadigi icin mecburen katlandim. Az yakiyor ancak cok zorlamadiginiz sürece araba gitmiyor. Özellikle arac sollarken zorlaniyordu. Güclü arac kullanmaya alismisim; bende stres yapiyordu.

Bunun disinda kardesimde Polo vardi ve bircok kereler kullanmis biri olarak cok fonksiyonel ve genis oldugunu söyleyebilirim. Yeni Opel'ler ici hos gözüksün diye alandan feragat ediyor. Insignia'nin ici cok dar sinifina göre.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Ocak 26, 2012, 14:48:40 »
Ben yazmadan Murat abi de aynısını yazmış zaten...

Fatih sen millete çamur atıyosun afedersinde sende opel fanatiğisin bilmem farkındamısın :D  Nasıl tehlikeye atıyor söyliyim;

Benim en yakın arkadaşımda bahsedilen araç var.... Anlayacağın haftada bir kaç gün kullanıyorum... Tabi bende daha önce 1.3 corolla benzinli vardı alışmışım benzine...  Birgün işlek bir yola dahil olmak isterken kenarda bekliyorum trafik yoğun baktım kamyon geliyor ondan önce atarım kendimi yola dedim ve çıktım daha doğrusu çıkmaya çalıştım tabi kamyoncu korna fren derken kulaklarımı çınlattı :( Tabi o güne kadar şehir içinde sakin sakin kullanıp o aracı satın almak isteyen ben tövbe mi oracıkta etmiş bulunuyorum :D :D

He araç kötümü değil az yakıyor konforu fena değil ama tam otoban arabası koy 6. vitese 3000devir 120-130 gider sakin sakin....

Ama sakın ha güvenipte rampada vs sollamaya kalkılmasın mazallah ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ocak 26, 2012, 14:53:03 »
1 ay kadar 1.3 CDTI Astra kullandim. Kiralik bir aracti ve ellerinde baska araba kalmadigi icin mecburen katlandim. Az yakiyor ancak cok zorlamadiginiz sürece araba gitmiyor. Özellikle arac sollarken zorlaniyordu. Güclü arac kullanmaya alismisim; bende stres yapiyordu.

Bunun disinda kardesimde Polo vardi ve bircok kereler kullanmis biri olarak cok fonksiyonel ve genis oldugunu söyleyebilirim. Yeni Opel'ler ici hos gözüksün diye alandan feragat ediyor. Insignia'nin ici cok dar sinifina göre.
zaten d segmentinde içi çok geniş olan ben bir superb gördüm. ama insignianın içi dar gelmedi bana ki bu aşağı yukarı herkesi görüşü ben burda demek istediğim 1.6 bile olsa b segmenti rüzgardan bile etkilenebilecek bir araca 41 bin vermezdim. arac hem dar hem bagaj yok denecek kadar küçük. 1.3 astrayı çok çok kullandım kalkışı hariç bir sıkıntısı yok kalktıktan sonra 1.6 benzinlilere kafa tutar bide chiplenirse... vergiden kazanıyor ve az yakıyor hemde c segmenti...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Ocak 26, 2012, 14:57:19 »
Ben yazmadan Murat abi de aynısını yazmış zaten...

Fatih sen millete çamur atıyosun afedersinde sende opel fanatiğisin bilmem farkındamısın :D  Nasıl tehlikeye atıyor söyliyim;

Benim en yakın arkadaşımda bahsedilen araç var.... Anlayacağın haftada bir kaç gün kullanıyorum... Tabi bende daha önce 1.3 corolla benzinli vardı alışmışım benzine...  Birgün işlek bir yola dahil olmak isterken kenarda bekliyorum trafik yoğun baktım kamyon geliyor ondan önce atarım kendimi yola dedim ve çıktım daha doğrusu çıkmaya çalıştım tabi kamyoncu korna fren derken kulaklarımı çınlattı :( Tabi o güne kadar şehir içinde sakin sakin kullanıp o aracı satın almak isteyen ben tövbe mi oracıkta etmiş bulunuyorum :D :D

He araç kötümü değil az yakıyor konforu fena değil ama tam otoban arabası koy 6. vitese 3000devir 120-130 gider sakin sakin....

Ama sakın ha güvenipte rampada vs sollamaya kalkılmasın mazallah ::)
bilader pardonda sen kimsin sana ben çamur atayım. ? evet opeli seviyorum opel arabalarım oldu toyotamda var yeri gelir onuda savunurum ama ne alaka şimdi. ? bir kere 1.3 benzinli ile 1.3 dizeli karşılaştırıyorsun farkındamısın ? zaten dizel araçlar geç kalkarlar benzinli gibi atak değillerdir kalkışlarda ;) bende kullandım hatta bizim dükkanın yan tarafında lokanta var dükkanlara servisi astra dizelle yapıyor adam çokta memnun ve daha önce civic vardı sadece dediği onunda kalkarken ağır kalıyor ama 2.vitesten sonra hiç sıkıntısı yok. bilmem anlatabildimmi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • 96 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Ocak 26, 2012, 15:00:38 »
Beyler sakin. Alti üstü araba. Birbirinizi kirdiginiza degmez.

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Ocak 26, 2012, 15:26:33 »
Birincisi Murat abiye uyuyor ve sakin oluyorum...

İkincisi biladerin senden yaşça birazcık büyük.... 

Bana çamur atıyorsun demedim başka bir konuda fanatiklik yapıyor diye insanlara laf söylüyorsun şimdi sen Opel fanatikliği yapıyorsun dedim.

Diğer bir husus ben karşılaştırmadım daha önce benzinli kullandığım için aracın kalkışta ağır kaldığından bahsettim.

Ayrıca 2. vitesten sonra sıkıntısı var demedim.

Şimdi tüm yazdıklarımı malesef tekrar yazdım çünkü sen alakasız yanıtlar vermişssin bakarsan üstteki yazımla bu yazım aynı ama daha genişleterek anlattım sen yine farklı cevap verme diye, he şimdi EFENDİ gibi cevap vereceksen ver ama yok hayır üstteki gibi yazarım diyorsan farklı amaçla açılmış bir konuyu mundar etme....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ocak 26, 2012, 15:31:46 »
Bence Ayvin siyah ister.. :islik:
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ocak 26, 2012, 15:41:30 »
Fatih, DH'deki kör VW fanları gibisin, ordaki vatandaşlar konuyu bir şekilde VW'e çekiyor, senin de dahil olup konuyu Opel'e bağlamadığın, fanatikliğini yapmadığın konu sayısı çok az.

Önerisini yaptığın Astra 2003'lü yıllarda tanıtılmış bir araç yani bugün aldığın araç 10 sene öncesinin teknolojisi. Araç arayan kişi mutlaka kendince mantıklı alternatifleri düşünür düşünecektir. Kişilerin düşündüklerini " hiç mantıklı gelmiyor" olarak tanımlamak oldukça yersiz. Hele hele boş konuşuyorsun !!

İletilerinde kullandığın hitap şekline daha fazla özen göstermen gerekiyor !! Ceza almana az kaldı haberin olsun, Uğur Dalkıran'la olan yazışmaların çok çok taze !!

Aydın abi, önce yüzünü göremez olduk özlettin yahu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • 96 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Ocak 26, 2012, 15:45:57 »
zaten d segmentinde içi çok geniş olan ben bir superb gördüm. ama insignianın içi dar gelmedi bana ki bu aşağı yukarı herkesi görüşü ben burda demek istediğim 1.6 bile olsa b segmenti rüzgardan bile etkilenebilecek bir araca 41 bin vermezdim. arac hem dar hem bagaj yok denecek kadar küçük. 1.3 astrayı çok çok kullandım kalkışı hariç bir sıkıntısı yok kalktıktan sonra 1.6 benzinlilere kafa tutar bide chiplenirse... vergiden kazanıyor ve az yakıyor hemde c segmenti...

2 hafta kadar 2.0 CDTI Insignia kullandim. 160 ps olan versiyondu ve oldukca performansli bir aracti. Ama ici kesinlikle dar. Bu sinifta kullandigim Ford Mondeo'da var. Son kasasi özellikle cok büyük ve rahattir ve yol tutusu oldukca iyi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ocak 26, 2012, 15:56:27 »
Aydın Abi, kardeşimin 08 benzinli micrası var. Küçük motor, uzun yolda normal hızda gidince çok yakıyor.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Ocak 26, 2012, 15:57:43 »
Murat abi insan 20 yaşında herşeyi biliyorum zannederse böyle ortalık yerde komik duruma düşer :)

Polo'nun bagajı küçükmüş 280 LT, Astra Hb devasaaaa 350 LT İnsanı zorla konuşturyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ocak 26, 2012, 16:01:47 »
Murat abi insan 20 yaşında herşeyi biliyorum zannederse böyle ortalık yerde komik duruma düşer :)

Polo'nun bagajı küçükmüş 280 LT, Astra Hb devasaaaa 350 LT İnsanı zorla konuşturyorlar.
80 lt azımsamak komıksın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 279 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ocak 26, 2012, 16:12:52 »

4 adet damacana eder 4 tanesi bagaja girmez ama en azından 1 tanesi girer ve az yer değil yani 70 litrelik fark
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Ocak 26, 2012, 16:19:09 »
burda demek istediğim 1.6 bile olsa b segmenti rüzgardan bile etkilenebilecek bir araca 41 bin vermezdim. arac hem dar hem bagaj yok denecek kadar küçük.

Arada 70 LT var eskisi gibi B C sınıfı arası kadar yüksek rakamlar değil orta halli 2 çanta boyutu bagaj derdi olan adam zaten Sedan alır. 3.5 damacana koyucam diye 10 senelik teknolojiyi satın almaz.  350-280'den 80 sonucuna varmak da önemli bir başarı.

Konunun en başında Astra ihtimaller dahilinde olan bir araç değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 279 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ocak 26, 2012, 16:23:34 »
konuya bodoslama girdim belki ama şunu belirtmek isterimki ben araç kıyaslamasında tabiki şu durumda opel yerine poloyu tercih ederim bagaj söz konusu olunca yazmak istedim sadece
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5