0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun..ön kapılar için focal veya xplod demişsin..focal kesinlikle:)mbquart iidir companent olarak..fiyat da oldukça makul..ramiz abi ben 2 cvr10 u portsuz kullanıyorum..ses oldukça tok da sallayamıyoruz etrafı..hem de kx600.1 ile kullanıyorum.portluda da kafa kaldırmaz deniliyo..şimdilik böyle..portluda dinlemek isttiorm açıkcası[/quote]10 inç kafa yormaz merak etme kesinlikle dene derim portluyu
Birde artı olarak Focal Utopia yada Xplod düşünüyorum ön kapılara 165'lik fln.Onların fiyatları ne alemde acaba?[/quote]Öncelikle hayırlı olsun Bünyamin. Müzikle çok fazla ilgilenmeyen birisi için yeterli bir sistem. Hatta 38 lik sub çok bile. Mb Quartlar ön kapıya takılacaksa bence hiç Focal Utopya veya Xploid ile uğraşma. Eminim onlar seni tatmin edecektir ses kalitesi olarak. Fiyat olarak kesin bir bilgim yok. Hele Xploid leri hiç bilmem ama Focal Utopya, Focalin üst serisi. Gerçi artık o üretilmiyor. Focal Berillium var şu anda. Ama onlar da çok tuzlu, yanlış hatırlamıyorsam 800 Euro civarı idi bir çifti. Ayrıca her amfi ile onlardan doğru düzgün ses alamazsın. Audisonun orta veya üst seri amfileri tavsiye ediliyor onlara ki o amfiler de epey yüksek fiyatlı. Netice olarak ses ile çok fazla ilgin yoksa elindekiler yeterli gelir fazlası ile. Karar senin ...