0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
askerlik görevi erkeler için 'her açıdan dönüm noktasıdır' bana göre..bence her türk bu yüzden askerliğin kıymetini bilmeli.. ne mutlu sana sercan
sercanım kol dik olmamış
askerlik hizmetinde sadece silah kullanılmaz askeri eğitimden geçilmez.türk vatanını tanımak düşmanlarımızı bilmek ulu önder Atatürkü tanımak tanıtmak yurt sevgilisi aşılamak vatandaşlık bilgisi öğrenmek.sabat etmek sabırlı olmak dirayet kazanmak adam olmak tertipli düzenli olmak durum muhakemesi yapma yeteneği kazanmak anne baba kıymeti anlamak kısacası askerlik hizmetinin bize öğrettiği en büyük etkenlerdir. örnek vermek gerekirse 2003 yılında yapılan ırak işgali buna en büyük örnektir.vatandaşı yurt sevgisi kazanamamış ülke aile kıymeti bilmeyen ulusçu düşünceden milliyetçilikten bi haber askerlik ruhu olmayan devletini tanımayan ırak halkı annesini kız kardeşini karısını abd askerlerine bırakmıştır 2004 yılında şırnak silopi habur karayolu üzerinde görev yaparken kamyon şoförü vatandaşlarımızla yaptığım sohbette malesef öğrendim ki;abi ırakta kadınlar hamile doğan çocuklarda hep sarışın bu benim kendi kişisel görüşüm bilgi ve deneyimlerim artık gerisi size kalmış kardeşlerim
bu ülkede erkekleri "Adam" eden kurumdur benim gözümde askerlik, herşeye rağmen...
İki defa askerlik yapmış biri olarak düşüncelerinden ve fiiliyatından dolayı tebrik ederim.(ilk askerlik Suriye ordusunda ikinci askerlik ise Türk ordusunda idi )
askerliğini yapmış öyle "ADAMLAR" da var... askerlik sayesinde düzeldikleri hal bu ise, askerden önceki hallerini düşünmek bile istemiyor insan. Allah tsk yı başımızdan eksik etmesin.
Ben askerligimi 5 ay 5 gun yaptim ama sinira 200 mt mesasfedeydim
Askerliğin her nerede olursa olsun askerliktir abicim bende 5ay 5gün yaptım ama çok güzel geçti
ben benimki kotu gecti demedimki, benimki de harika gecti sinira 200 mt dedigim yer ege denizi narlidere izmirbi tek doguda mi sinir var
Ben henüz askere gitmedim.