0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Resmen kovulduk arkadaş yav 87 doğumlular daha bi efsanedir beaaa
arada kalan nesil
Sen hala burda mısın ya JR Evet evet siz ayrı bi efsanesiniz
Daha da bu konuya girmeem
Akşam okan bayülgende 90 lar konusu işlendi mutlaka bi yerden tekrarını izleyin sanatçılar ve konu süperdi.
ohoo yok efendim ayna da yansımasına bakınca görüntü netleşiyo da bilmem ne o zaman ki televizyonların kumandaları şimdikiler gibi hassas değildi (hatta bir dönem tv kumandasızdı hatırlıyorum ama o dönem Cine 5 var mıydı hatırlamıyorum o yüzden bu jenerasyonun refleksleri kuvvetlidir, çeviktir benim hiç plastik kamyonum olmadı bizim bilyalı arabalarımız vardı, tahtadan. onu modlardık ....
bilyalı arabam benim de vardı bi de, bizim kaaaaaaveeeede cine5'in receiver'i vardı. full paket maçlar için almıştık. maç oladığı zamanlarda evde olurdu
+1 Oktaya ve MurataBilyeler fenaydı bi de fren yapardım tahtayla çivilerdim 3 4 frende tahta erirdi
Sen hala burdamısın ..?
konu iyimiş bu arada 1983 ayrıca TRT'de 80'ler diye bi dizi başlıyor haberiniz olsun
Kerem abi cok agir olmus Sercana ya Gol olmus
daha önce bahsetmiştim bende güzel bişeye benziyor..ACD Sercan forumda sevdiğim espri kaldırabileceğine inandığım bi arkadaş bilir beni o ben de onu o yüzden sıkıntı yok...zaten forumda 3-5 kişi var muhabbet ettiğim..
Duygular karşılıklı abicim saygı sevgi benden aynı şekilde devam O değilde siz beni beğenmiyormusunuz... Hep kovuyonuz benide alın aranıza bakın çok şirinim
Tamam önce bi tur aurisi ver gezelim bakalım ...Sonra karar veririz..
Eveeett bende bu günü bekliyordum ve geldi sonunda artık ben bu guruba girebilirim. Ahmette 25 yaşında bende sıkıntı yok yani.