Gönderen Konu: verso su olan yokmuuuu  (Okunma sayısı 6333 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • japondan başka otoya binmem
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
verso su olan yokmuuuu
« : Mayıs 25, 2008, 00:12:30 »
arkadaşlar verso kullanan yokmu
turgut

Toyota Club Türkiye

verso su olan yokmuuuu
« : Mayıs 25, 2008, 00:12:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Ynt: verso su olan yokmuuuu
« Yanıtla #1 : Mayıs 26, 2008, 18:42:32 »
Yakında almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • TÜRK DVD COVER SÝTESÝ
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #2 : Haziran 05, 2008, 11:36:30 »
bende 2005 model vardı sattım 98 xei aldım iyiki yapmışım diyorum tabi versonun artıları iç mekan genişliği ve yüksekliği bide start düğmesini unutamıyorum 2005 model 18000 de 30000 ytlye satmıştım geçen sene kasa ağır motor hafif kalıyo benzini içiyo tümseklerde çok sarsıyo bence bagajdaki 6ve 7 inci koltuklar kullanım açısından hiç iyi değil zaten o koltukları açtığınızda bagaj kalmıyo benim satma sebebim bunlar bide 4 jant kapağı çalınınca tanesi 65 ytl den hepten soğudum ama genede binilmeyecek araba değil
DAL RÜZGARI AFFETSEDE KIRILMIŞTIR BİR KERE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #3 : Haziran 05, 2008, 13:54:33 »
arkadaşlar verso kullanan yokmu
olmazmı var tabikide 2005 corolla verso comford kullanıyorum

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Haziran 05, 2008, 14:48:13 »
Verso çok yol sesi yapıyomuş Bi hemşerim satıp audi alacakdı. Takas edelim deyince Audi alacağım dedi. Dedim 2006 model full bi araç neden satıyosun? Çok yol ve rüzgar sesi alıyo dedi. Başka da sebebi yokdu ne biliim. Bende seviyom ama versonun ikinci eli çok yavaş. Aldınmı 10 sene binecen en az. Yoksa zarar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • TÜRK DVD COVER SÝTESÝ
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #5 : Haziran 05, 2008, 16:39:06 »
ben 30000 e müşteri bulmuştum geçen sene şimdi vermezler tahminim o parayı
DAL RÜZGARI AFFETSEDE KIRILMIŞTIR BİR KERE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #6 : Haziran 08, 2008, 02:57:45 »
ben ford kullanıyordum, faka ikiz bebeklerim var, arabalarıydı eşyalarıydı vs derken  bagaj yetmez oldu, özellikle uzun yola giderken çok sıkıntı çektim. araba değiştirmek şart olunca önceliği yüksek güvenlik ve geniş iç hacim olarak belirledim. bu kriterler beni direk versoya götürdü. şimdi 2008 comfort extra verso sahibiyim.
 ben aracın ses aldığını duymadım, tek dez avantajı kasanın ağır olması. bu da aracın fazla atak olmasını engelliyor. ama sonuçta bu bir aile arabası ani kalkışlara ve aşırı sürate gerek yok. benzin sarfiyatı olarak diğer 110 luk vvti modellerden biraz fazla gibi, şehirlerarası 90 la giderken yol bilgisayarı 7 lt civarını gösteriyor.
fakat ne zaman eşim ve çocuklarımla beraber binsem sunduğu konfor, geniş ve ferah iç hacim vede yüksek güvenlik (özellikle 9 hava yastığı, kaynaksız ve çelik bariyerlerle takviye kabin yapısı ve vsc ) bana huzur veriyor, varsın biraz fazla yaksın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.pasabaharat.com
« Yanıtla #7 : Haziran 24, 2008, 11:14:15 »
Var tabiki 2005 comford...oldukcada memnunum aracın genişliği ve yolda sağlam duruşu insana ğüven veriyor.akıllı kulanırsanız yakıtta pek fazla sizi üzmez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • japondan başka otoya binmem
« Yanıtla #8 : Temmuz 28, 2008, 14:44:00 »
arkadaşlar versoyu aldım 2 ay oldu araçtan çok memnunum yol sesi aldığı doğru ama otobanda ankara istanbul gibi şehirlerdeki gibi beton asfalt olan asfaltlarda ses mes yok mucurlu soğuk asfaltta ses var o da normal gibi geldi bana araç yapısı itibarı ile yüksek ve kabin kacmi büyük ben 200 bastım hiç rüzgar sesi duymadım 2 hafta önce lpg lpg taktırdım.ultra marka denedim ondada 200 basıyo 45 simit depo 40 lt gaz alıyo 120-140 km hızda 390-400 km / 90-100 km hızdada 500 km ve fazlasını yapar kanaatindeyim çünkü 90 la gidemiyom millet bi arabaya bi bana bakıyo. ben çok memnunum birde lpg de daha atik ve hızlanması daha iyi
turgut

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.pasabaharat.com
« Yanıtla #9 : Temmuz 28, 2008, 18:35:23 »
Hayırlı olsun yeni aracınız ve lpg'niz Turgut bey...LPG aracın garantisini bozmuyormu?ben de bi aralar lpg düşümdüm ama pek aklıma yatmamıştı birde lpg takılı hiç verso kullanan görmedim bu durumda beni ve lpg düşünen diğer arkaşlarıda bilgilendirirsiniz sanırım.Ben iki yıldır verso kullanıyorum ve oldukca arabamdan memnunum...tek korkum bu ağırlıktaki bir araçta lpg'nin performansı.Siz bu konuda tecrübelisiniz.
1 Devamlı kullandığınız yolların rampasında aynı vitesle cıkabiliyormusunuz.
2 Şehir içi kaç ytl yakıyor.
3 Tüpü nereye taktıdınız.
4 Aracın garantisi ne oldu bu şekilde priyodik bakımlar nasıl yapılacak.                      istanbulda nerede taktırdınız maliyeti nekadar.bu konuda bizleri bilğilendirirseniz çok iyi olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #10 : Ekim 14, 2009, 20:00:46 »
Bu son  kısmı cevaplayacak biri var mı?

bir de 40 lt gazla 500 km yapılabiliyorsa mükemmelmiş doğruysa. 10 lt = 120 km bugün 1700 den hesaplasak 100 km yaklaşık 13,5 yapıyor. tecrübesi olan var mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 14, 2009, 20:19:31 »
valla arkadas yanlıs hesaplamış.benımde simit depo 38 litre falan alıyor..bir depoyla okadar yapacagını sanmıyorum yanlış hesaplıyor bence..bakımlarının falan hala diyarbakır toyota yapıyor.Garantiye geincede serviste bitiyor olay.Görmezlikten gelirse servis bişey olmas.Toyota genel merkez aracın kaputunun ıcine bakmıyor..Serviste 2008 elegantın klima kompresörünü deiştirdi arkadasım garantıden 1500 tl parca +işçilik masrafı vardı.Ayrıca aracta lpgl i idi bişey demediler yaptılar yani.
2011 d4d Corolla