0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle geçmiş olsun. Bir Trafik Polisi oğlu olaraktan yazayım sana. Her ne kadar Poliste olsa bu meslek içerisinde gökgörmedik diye tabir edilen insanlar var.Hayatlarında hiç bir şekilde itibar görmeyip Polis olduktan sonra ben şunu yaparım ben buyum arkadaş diye geçinen ve mesleğine sığınan bir sürü zır cahil var büyük ihtimalle öylesine denk geldiniz. Belki kaza anonsu geldi ondan böyle hareket etti olabilir. Dedim ya böyle lakayt tavır takınanla sende uğraşırsan aracın etiketlenir belli belirsiz cezalarda yiyebilirsin daha boşver burası Türkiye...
Alperencim büyük geçmiş olsun. İnsanlar belli mevkilere gelince insanlığını unutuyor ne yazık ki! Adamlar harbiden aşağılık duygusundalarmış. Şikayetçi olsan da ne yazar onlar bir şekilde olayın içinden sıvışırlar...
Alpercım sansına kus...Altında bır kompressor ya da rande rover olsaydı, asla anlatıkkların yasanmazdı.Sıkma canını
Öncelikle geçmiş olsun. Bir Trafik Polisi oğlu olaraktan yazayım sana. Her ne kadar Poliste olsa bu meslek içerisinde gökgörmedik diye tabir edilen insanlar var.Hayatlarında hiç bir şekilde itibar görmeyip Polis olduktan sonra ben şunu yaparım ben buyum arkadaş diye geçinen ve mesleğine sığınan bir sürü zır cahil var büyük ihtimalle öylesine denk geldiniz. Belki kaza anonsu geldi ondan böyle hareket etti olabilir. Dedim ya böyle lakayt tavır takınanla sende uğraşırsan aracın etiketlenir belli belirsiz cezalarda yiyebilirsin