0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bildiğim kadarı ile, araç hangi yıl imal edilmiş ise modeli o olacak. 2013 te üretilmiş ise 2013, 2014 te üretilmiş ise 2014. 2013 te üretilen ve 2014 te satışa sunulan aracın modeli de yine 2013 olacak. Tebliğ: http://sgm.sanayi.gov.tr/Files/Mevzuat/teblig-2011-12-12092011114146.pdf
Çok net göremedim ama arka koltuklar için havalandırma ızgarası var mı? Bir de madem tr için üretim başladı dizelerde hala cc yok değil mi?
Bayilerin iddiasına göre 1.4 dizellerde cc pek kullanışlı olmuyormuş. (?) Ama geçenlerde denediğim Aveo 1.3 dizelde cc vardı ve hiç bir sorun yoktu.
Bir kamyonet olan Hilux D-4D Elegant AT CC standart olarak sunulurken, Corolla 1.4 D-4D Elegant MM'de CC en azından opsiyon olarak bile neden sunulmaz?
Bazı çevrelerde maalesef hala türkiye üretimi olması bir handikap olarak belirtiliyor. Kalitesinin daha düşük olacağı söyleniyor. Bu yurtdışını tıpkı kendi tarihi gibi televizyonlardaki dizilerden öğrenmeye çalışan ezik ruhluların gözüne sokacak objektif bir değer ya da ödül var mıdır?
Kaynak varmı?Sonuçta ben egitim için İngiltere Toyota fabrikasınada gittim oranın kalitesinide biliyorum.