0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün yaklaşık 20 kamyona Corollaları yükleyip yolladılar.Bende el salldım.
Abi corollanın broşürleri basılmadımı hala fab. İçinde fln elden ele dolasmiyormu ?
Broşur ve reklam işleri distributörlere ait fabrika pek karışmaz.
İnternette gezerken yeni Corollanın bazı fotoları dikkatimi çekti
Tırdakiler lansman için bayilere dağıtılacak test araçları olabilir
Siz bu fotoğrafları nereden buldunuz? Kaporta ile lastik arasındaki mesafe ülkeler arası değişiklik gösteriyormuş bunu formdan öğrenmiştim ülkmizde pazara sunulacak corollada durum farklı olucak mesafe okadar aralık olmayacak. Ayrıca sizin şu paylaştığınız resimlerdeki hava ilk paylaşılan resmi resimlerdeki havadan daha farklı corolla daha bir güzel geldi gözüme. Birde Türkiye'de büyük ihtimal iki farklı iç döşeme rengi sunulur bilindiği gibi biri siyah diğeri açık renkli resimde görülen döşeme rengi olabilir.
Bir de biraz şikayetlenme gibi olacak ama Toyota neden bu kadar vurdumduymaz davranıyor anlayamadım ortada ne Türkiyeye ait motor bilgisi var ne ücret bilgisi var ne net resimler var. İnanın bir Alman markası dünyada en çok satan araba ünvanı olsa gece gündüz internetten TVden bu arabayı ballandıra ballandıra tanıtırdı.
20 kamyona yüklendi de nereye gidiyor peki bu araçlar??? 2dk önce aradımm antalyayı ağustos başı gibi gelecek araçlar dedi.. satış değil görmek için dedim zaten satış ağustos sonunu bulur dedi... eee o zaman bu 20 tır gönderilen araçlar nereye??? bence sadece İstanbul ankara içindir die düşünüyorum yada başka bir amacı vardır...
Üretimin %5i TR oldugunu düşünürsek 20 tır hep yurt dışıdır herhalde.Krem döşemeli bir TR Corollasıda gördüm.