0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lastik basınç sensörü arabaya fazla yük bindiğinde zırt pırt ikaz veren bir şey bence çok gereksiz...EDL olsa ne olur olmasa ne olur fren enerjisi geri kazanımı derken arka arkaya ağır fren yaptığımızda mesafe giderek uzamıyor ise güzel bir özellik karartılmış cam gerçekten güzel bir özellik ama arkaya göre ön kapı camlarına film uydurmak zor fakat seat'ta bile bu özellik varken toyotada hele avensiste bunun olmaması kötü coming levaing home özelliğini istesekte yapamıyorum şu anda 1 ay önce serviste sormuştum yaparız ama garantiden çıkar dediler üstelik far sensörü olmasına rağmen. keşke alman arabaları gibi ayarlama düzeneği olsa... soğutmalı torpido gerçekci konuşmak gerekirse olmazsa olmazlardan değil ama olsa iyi olur özellik olarak ben bugüne kadar ihtiyaç duymadım uzun yola çıktığımda termosumuzu aldık yada benzin istasyonunda durup soğuk suyumuzu kolamızı aldık hemde dinlenmiş olduk + wc ihtiyacı ayak içi aydınlatma gereksiz bir şey bence olsada olmasada artısı olmaz görsellik olarak insanlar kabin için ayak aydınlatması var derler ve kısa muhabbeti olur geçer ben arabada ahşabın sportiflikten çok uzak olduğunu düşünüyorum oyüzden tercihim olmaz belki 50 yaşından sonra aracımda olmasını düşünebilirim
valla 2 tane link atıyorum hangiini alırdınız karar sizin http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2010-model-2-0-tdi-passat-dsg-f-1-sanziman-65082570/detay/?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2009-mersedes-c180-komp-61-000-km-de-65355005/detay/?
tabiki tartışmasız mercedes alınabilir.. benim donanım açısından passatla kıyaslama sebebim zaten insanların gözünde passatın özel bir yerinin olmasıydı.. passat değil de şu günlerde milletin anlamadığım şekilde tipini(!) beğendikleri skoda superb donanımı da passattan çok farklı değil.. ama insanlar avensise corolladan farksız falan diyorlar diye karşılaştırayım dedim ve ortaya çıkan manzara bu oldu... toyotanın kapı açma düğmelerinin bile ampüllerini corollaya koymaması iç mekan kalitesinin corolla da düşük olması hoş olmayan ön yargılara sebep oldu.. bugün öyle bir seri çıkardı diye bu böyle gidecek diye birşey yok diyorum bir yandan diğer taraftanda gerçekten donanımı zayıf bu toyotanın diyorum... bende çelişkiliyim artık toyotaya
vw hastalığı mevcut ülkemizde.. o kadar arıza yapar ama kimse vazgeçmez.. bi de karşılaştırma olarak şu varki passat da parayı verip alabileceğiniz şeyler varken bu avensiste yok.. fiyat olarak makul olan avensis ama insanlar konforunu parasından daha çok düşünürse tercihler passattan yana olacak doğal olarak
he bir şey daha eklemek istiyorum corolladaki durumda bundan ibaret nasılsa satılıyor diye donanımlar sürekli eksiltiliyor fiyatlar artıyor . sözüm meclisten dışarı eşeklik bizde almamamız gereken arabaları alıyoruz tepkimizi almayarak belirtmemiz gerekirken, rekor satışlarla alıyoruz sıra bekleyip paramızla rezil bile oluyoruz.
ben konfor olarak passattan daha iyi olduğunu düşünyorum... motor olarak tabiki passat...
mehmet bişey sorcamsenin avensis otomatik dimi?yokuş kalkış desteği varmı? yada ototik viteslerde toyota da bu destek olayı varmı?
abi benim ki manuel zaten toyota nın eksiği bu 1.6 avensisler tek tip elegant extra olarak tek donanım 1.8 elegant extralar mutidrive s olarak var onlar otomatik yokuşta kayma falan yapmıyor onlarda birde 2.0 premium donanımı var . elektronik park freni var abi oda yokuş kalkış destek sistemi gibi kullanılıyor düğmeye basınca el frenini çekiyor sonra kalkışta debriyaj kavradımı kendi kendine indiriyor el frenini .
mehmet ne yani otomatik bi toyota alsam geri kayma mı yapcak yani yokuşlarda?büyük eksiklikk...dayım aveo aldı otomatik onda bile var bu özellik.. adamlar at nin özellikleri arasında bile saymıyor artık bunu .. standart olarak sunuluyor... burdan - toyota ya verdim haberleri ola..
yok abi kaymaz otomatik avensis
passatın konforu daha iyidir bence avensisde biraz eksik kaldı toyota çünkü tek seçenek sunuyorlar o da sinir bozucu
passatı sewmem ama allah için motoru çok iyi haa, acayip çekiş var arabada, yakıtıda bizimkilerden iyi
valla kayıyor benım ki ondan sordum bi kaç kişiye daha sordum ? kipa bornova yı bilirmisin? ankara asvaltı yukarda kalıyor orayı çıkarken kaydı baya bi hemde arkadan gelene çarpıyodum..nasıl çalışır yani bu sistem ? d konumunda gazdan ayağımı çektim kaydı frene bastım. sonra gaz verdim dengede tutmaya çalştım olmadı kaydı yine frene bastım ..diğer araçlarda böyle olmuyor ? ben mı yanlış biliyorum acaba sistemi..