yaklaşık 2 ay önce toyanda yapılan bakımdan sonra hava filtresinden nedenini bildimediğim şekilde hava filtre kutusundan kabine ses gelmekteydi. sesde vibrasyondan kaynaklanan tıkırtı... 2 defa servise girmeme rağmen sorunu çözemediler. 2 hafta önce kutu içi hava filtresi almıştım ve artık hem hava filtresini modifiye için hemde sesi kesmek açısından çözüm olur diye hava filtresi kutusunu söktüm. oksijen sensörünü çıkarttım. hava filtresine giden boruyu çıkarttım ses kesildi ve baktımki açık hava filtresine benzer bir olay gerçekleşmiş

... filtre kutusuna giden boruyu çıkartmak için aküyü çıkarttım. herşey güzel giderken çıkarttıklarımı geri yerine taktım ve arabayı büyük bir merakla çalıtırdım. birden sinyal check engine check vsc uyarısı almaya başladım. hemen toyota servisi aradım ve gittim. saolsunlar hata kodlarını sildiler. araç teslim raporunda not : sis farında orjinal olmayan xenon, orjinal olmayan yay ve orjinal olmayan hava filtresi diye not eklemişler yuh dedim yaa... bukadar da olmaz. bin liraya yay satsınlar 400 liraya xenon satsınlar. sonra gelmişler bana orjinallikten bahsediyolar. araba benim kardeşim satın aldım. araç hala toyotanın malıymış gibi hareket etmenin anlamı nedir diyesim geldi.