0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar belki beni hatırlayanınız olur yaklaşık 1 ay önce ilk corolla tera 2005 model otomatik vites 52000 km de almıştım sizlerinde yorumlarınızı istemiştim..1 aydır güzel güzel anlaşıyoruz ancak soracak bir şeylerim var konuları inceledim benzer konular var gene de sizlerden direk cevaplar alabilirsim çok memnun olucağım.şimdiden teşekkürler.1-aracın cd playerında benim cd-r cd ye kopyaladığım track şarkıları dinleyemiyorum cd nin okuyucu gözündemi sorun var yada sadece orjinal track cd lerimi okuyabiliyor birde bu konuyla ilgili olarak çakmağa mp3 çalan cihazlardan taksam işime gelirmi ve araca bir zarar olurmu ?2-anlık yakıt tüketimi bana biraz fazla gibi geliyor.benim önceki clio hatcback te en fazla 20-25 gösterirdi bayırlarda ama bunda 70-80 bile gördüm birde en ufak basışta bile 30-40 oluyor acaba çok mu harcıyor yoksa diğeriyle kıyaslama yapmamam mı lazım.şimdilik bu kadar cevaplarsanız çok teşekkür ederim.önceki clio tachback 2000 model otomatik vites 1,6 motorşimdiki 2005 tera otomatik vites 1,6 motor
bencde arabayı sat sıfır al
cevaplar için çok teşekkür ederim neronun yavaş çekimini deneyeceğim birde alarmla ilgili bir sorum olacak bu ön camın orada sürekli kırmızı yanan bir ışık var bana söylenen bu ışık sürekli yanıyorsa alarm devrede değil ama birde direksiyonun hemen sağında bana göre solda sürekli yanıp sönen kırmızı bir ışık var şimdi bu alarm sizce devredemi eğer değilse nasıl devreye alabiliriz.bursayı bilirsiniz trafik bol ve pek bayırlı ben kırmzıı ışıklarda boşa alıp bekliyorum ama bayırda boşa alıp beklediğimde d ye aldıktan sonra gaza basana kadar biraz kaçırıyor bana bayırlı durumlarda ışıkta beklerken d de kalsın yoksa kaçırırsın dediler siz ne yapıyorsunuz yada doğrusu nedir ne yapmalıyım..d de kalırsa ve ben d deyken frene sürekli basılı durursam arabama bir zararı olurmu ?şimdiden teşekkürler.....
arkadaşlar bu konularda da yardımlarınızı bekliyorum...