Gönderen Konu: 2011 D4D Şehir içi ve şehir dışı 1depo ile ne kadar yol yapıyorsunuz  (Okunma sayısı 2127 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
Merhaba arkadaşlar ben 170 Liralık mazot ile şehir içi 880 km'yi gördüğümde (en son ölçtüğümü yazıyorum) en son dişe gelip uyarı vermişti Low fuel diye gerisine bakmadım fulledim. Uzun yolda ise 130  150 km ortalama ile 1070 km yaptım içindede kaldı az bi miktar (low fuel uyarısını verdigindede kullandım bi miktar) yolda kalmamak için fulledim.Araç yakıtını agırlık hava koşulları yol koşulları illaki etkiler sizin yakıtınız ne durumda acaba.
Şehir içi kullanımı hatay ve çevresinde yaptım.Bilen bilir çok daglık veya rampa yolları yoktur.
Hayat bir şarkı bam telinden çalıyorum söz ve müzik bana ait ben böyle yaşıyorum corolla

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
istanbulda kullanıyorum en son 180 tl mazot aldım. bugün low fuel uyarısı verdi 750 km deyken. daha bir 60 km gideri var gibi.

yine epey iyi çıktı bu sefer yakıt lt. oranım 6,8 ortalama

sizin oran nedir acaba.

eeee sizin hatay farkıda var tabiki.
GECECİ MUHASEBECİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Merhaba arkadaşlar ben 170 Liralık mazot ile şehir içi 880 km'yi gördüğümde (en son ölçtüğümü yazıyorum) en son dişe gelip uyarı vermişti Low fuel diye gerisine bakmadım fulledim. Uzun yolda ise 130  150 km ortalama ile 1070 km yaptım içindede kaldı az bi miktar (low fuel uyarısını verdigindede kullandım bi miktar) yolda kalmamak için fulledim.Araç yakıtını agırlık hava koşulları yol koşulları illaki etkiler sizin yakıtınız ne durumda acaba.
Şehir içi kullanımı hatay ve çevresinde yaptım.Bilen bilir çok daglık veya rampa yolları yoktur.

anlattığın yollara göre 1070 km gayet iyi dostum
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
istanbulda şehir için ortalama 870km yapıyorum:)....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • 1 kere teşekkür etti
istanbulda kullanıyorum en son 180 tl mazot aldım. bugün low fuel uyarısı verdi 750 km deyken. daha bir 60 km gideri var gibi.

yine epey iyi çıktı bu sefer yakıt lt. oranım 6,8 ortalama

sizin oran nedir acaba.

eeee sizin hatay farkıda var tabiki.
mazotta fiyat farkı olan çok petrol ofiisi var burda ama güvenip kesinlikle girmem öyle yerlere ya shellden yada opetten alırım ortalama 5.1 yakıyorum şehir içi ilk uyarı verdiginde ama uyarı verdikten sonra bi 50  60 km daha gidecegimi düşünürsek 4.7lere kadar düşer sanırım ama yolda kalmayı göze alamadıgım için hiç denemedim Low fuel dedikten sonra gezmeyi :)
Hayat bir şarkı bam telinden çalıyorum söz ve müzik bana ait ben böyle yaşıyorum corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • 1 kere teşekkür etti
istanbulda şehir için ortalama 870km yapıyorum:)....
ben düşük yakıt dedikten sonra ilk gördüğüm shell yada opete girerim abi düşünsene yolda iterken görseler adam içinden demezmi yazık yazık kaç milyarlık arabaya biniyosunda 1 litre yakıt alacak paran mı yok diye :)))) bide yolda kalsan sıkıntı petrol ofisi bulacanda yürüyecen bi ton yol nerde oldugun belli olmayacak bu ihtimalleri göze aldıgımdan dolayı kullanmam az mazotla o şekilde gezsem 950 km yi görürüm herhalde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
ben düşük yakıt dedikten sonra ilk gördüğüm shell yada opete girerim abi düşünsene yolda iterken görseler adam içinden demezmi yazık yazık kaç milyarlık arabaya biniyosunda 1 litre yakıt alacak paran mı yok diye :)))) bide yolda kalsan sıkıntı petrol ofisi bulacanda yürüyecen bi ton yol nerde oldugun belli olmayacak bu ihtimalleri göze aldıgımdan dolayı kullanmam az mazotla o şekilde gezsem 950 km yi görürüm herhalde

:))) ömer bey bende sizin gibi deponun sonunu hiç görmedim henüz:) elimde total code key denilen bir cihaz var:) şirket anlaşmamız var yakıtı %10 indirmli alıyoruz bundan dolayı ay başında depo nekadr olursa olsun mutlaka fullerim:))) bazı aylarda ay sonunda depo bitmiş oluyor bu aylara baktığımda km yi 0 layarak hesap yaparım ki ortalama 870km istanbul şehir için olarak görünüyor:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • toyo
  • 1 kere teşekkür etti

:))) ömer bey bende sizin gibi deponun sonunu hiç görmedim henüz:) elimde total code key denilen bir cihaz var:) şirket anlaşmamız var yakıtı %10 indirmli alıyoruz bundan dolayı ay başında depo nekadr olursa olsun mutlaka fullerim:))) bazı aylarda ay sonunda depo bitmiş oluyor bu aylara baktığımda km yi 0 layarak hesap yaparım ki ortalama 870km istanbul şehir için olarak görünüyor:)
ortalama herkes aynı km yapıyor herhalde aşagı yukarı bide bişe dikkatimi çekti ne kadar dogrudur bilmiyorum düşük viteste giderken 2 yada 3 diyelim aracı rolantide bıraktıgımda anlık tüketime bakıyorum baya yüksek rakamlar gösteriyo fakat devir 2bin yada 2.3 civarını gördüğünde ve sabitledigimde yakıt oranı neredeyse yarı yarıya düşüyo acaba turboyla bi alakası varmı bu durumun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
ortalama herkes aynı km yapıyor herhalde aşagı yukarı bide bişe dikkatimi çekti ne kadar dogrudur bilmiyorum düşük viteste giderken 2 yada 3 diyelim aracı rolantide bıraktıgımda anlık tüketime bakıyorum baya yüksek rakamlar gösteriyo fakat devir 2bin yada 2.3 civarını gördüğünde ve sabitledigimde yakıt oranı neredeyse yarı yarıya düşüyo acaba turboyla bi alakası varmı bu durumun

:) daha önce dizel araç kullanamdınız sanıyourm:)))) dizel araçalr yüksek devirde kullanılır toyotanın sitesinde sanal similatör var bakarsanız bulursunuz buradanda görüleceği üzere düük devir yüksek vitestede aayrıca yakıt tasarufu yapablirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi

:) daha önce dizel araç kullanamdınız sanıyourm:)))) dizel araçalr yüksek devirde kullanılır toyotanın sitesinde sanal similatör var bakarsanız bulursunuz buradanda görüleceği üzere düük devir yüksek vitestede aayrıca yakıt tasarufu yapablirsiniz.

Seydi abi bahsettiğiniz similatörün linki varmı?
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
Seydi abi bahsettiğiniz similatörün linki varmı?

lingine baktım göz ucu ile ama göremedim bulduğumda mutlaka bilgi vereceğim eçin olun:) toyota nın sitesi içerisindeydi ama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
Zahmet oldu abi teşekkür ettim :)

est:) iş görsün yeterki):

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • 10 kere teşekkür edildi
ben tokat'ın küçük bir ilçesinde ,şehir içi maximum 650 km  görebiliyordum,uzun yolda  90 km ile enfazla 900 km gittim , arabam 2008 model corolla elegant d-4d idi