0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yalnız biz erkkek tarafıyız. Belirtmeden geçemeyeceğim
karanlık oldugu için flaşı açmama rağmen ancak bu kadar göründü kusura bakmayın
Fotoğraflarınız için o kadar iltifat ettim ama bir teşekkür bile etmediniz Betül hanım
ayy çok pardon dikkatimden kaçmış..mersi teşekkürler Özcan bey
En çok beğendiğim fotoğraf ise avatarınız da kullandığınız fotoğraf...
Aman eksik kalsın
hahaaaaaayt.Forumdaşlarla 13 mü 14 mü diye iddiaya tutuşurken tartışırız bu konuyu
bakın özcan bey bakın kıskananlar böle tepki veriyo benim daha çok koyasım geliyo..verso da toyota yaris de toyota..kim inanır..akıl alır gibi dğeil
gıyabımda tartışırsınız anca...vallahi hepinizi mesire alanına çekip teker teker kumpasa getirir ezerim sırasıylen
Betül hanım siz boş verin dolmuşçu Mustafayı Bagaj fotoğraf çektiniz mi hiç? Varsa eklerseniz sevinirim (vedat'a inat ) Bu arada kendisi ile ilgili yorumları görmezden geliyor Vedat Anam anam anam bu sayfa ısınmaya başladı.Yok olayımda şahit yazmasınlar
vedat bey kendine müslüman ya insan içinde foto çekmekten utanıyorum
Bu duyguyu iyi bilirim Betül hanım.Bazen öyle anlar olur ki o an karşımda kaçırılmaması gereken bir kare vardır.Tam onu çekmeye başlarım ki meraklı ahali gelir veee "kardeş arabayı satacakmısın?" diye bir soru sorar ve bütün şevkim kaçar
Yalnız filmin tanıtımında erkek ya da kız tarafından bahsedilmemiş.Genç yaşta ki erkek çocuğu (Versobüs) büyük yaştaki kadına (Neoplan Starliner) veriyorlar.Artık Fortuna ya da Cityliner gibi nur topu gibi torunlarınız olur
yok ben alıcı çıkar diye değil görgüsüz görürler diye korkuyorum
Hayırlı ugurlu olsun ablacım Allah kaza bela göstermesin Maşallah bence rengine takılma çok güzel rengi var ,eski yarislerin rengi çok cırtlak duruyordu
Yiğit adamdır Vedat NurkanSu dökemez eline TarkanPatlar bugün sanki volkanFerahlık verir tebdili mekan