0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
betül hanım benim Safir senin kızı çok beğenmiş tanışmak istiyor verde birgün yemeğe çıkarsın
Aboooow, onlara vermedim kızımı, auris emi vercem diyo yani Belliki verso gelmemiş
mesire alanında sizin aracınızı gördüğümde verdiğim tepkiyi hatırlasaydınız şimdi bu cümleyi sarfetmezdiniz Vedat Bey =))))
hahayyttt benim yarisimi ne avensisler ne corollalar istediydi de vermediydim
bence buluşmada görüşsünler konuşsunlar benim oğlum çapkındır karizmatiktir sıradan Aurislere benzemez
çapkın mı hiiii bi de utanmadan sölüyor..kızımı saf ve temiz duygularına alet edip sonra yüzüstü bırakıp gidecek demek artık zinhar izin çıkmaz benden hem benim kızım shell den başka yerde yemek yemez..sen şimdi onu full e fln götürürsün allah muhafaza
evet Barış bey konfor paket bu. aracın içindeki grimsi parçadan kastınız nedir onu tam anlasam koltuk döşemeleriyle beraber çekip koyacam fotolarını ama tam ne istediğinizi anlayamadım
Konfor ve konfor plus olmak uzere 2 aksesuar paketi mevcut, sizinkisi o zaman konfor plus degil, sadece konfor paket.Grimsi dedigim kisim digital radyonun cevresinden baslayip sag taraftaki havalandirmaya kadar olan kisimdir.Bu parcanin tonu biraz acik gri gibi. Koltuklarla uyumunu merak ediyorum.Banka mufettisi olunca insan her seyi inceliyor boyle
Sercan sen de amma maymun iştahlıymışsın.Önce Neslhan'ın Aurise göz diktin,şimdide Betül hanımın Yaris'ine.Küçük olmasaydı A4'e düşünebilirdim amma velakin daha sa-i sübyan Yaris
çapkın abi Safirim napiyim neslihanın aurisi boşicak önce bi betül hanımın yarisi bi ayartsın da
"Hızlı giden at'ın b..u seyrek düşermiş" biliyorsun değil mi? Bu arada senin sticker'ı ben göndermişim.Geçen mesajlarımı kontrol ederken gördüm Sercan...
ben adımlarımı doğru atarım abi meraklanma sen
Biraz hızlı gibisin Valla tarihe bakmadım ama gittim biraz.Sonrada Etiler'e gönderdiğim sticker'ın sana gönderilmiş olduğunu gördüm...
Bende yeni Yaris'i test etmiştim araç güzel gerçekten,tam bir bayan arabası olmuş.İyi günlerde kullanınız.
Kavga ediyor olsak, bu sözü beklemezdim Hatırlamıyorum. Acaba iyi mi ediyorum?