0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gercekten yenı yarıs almıs
apar topar çaktırmadan millete, karizmayı çizmeden de olsa çekildi...
Maşallah, güze güle kullanın. Ön plaka biraz bombeli mi duruyor? (öyle olsa da farketmez, keyifle binin inşallah)
Fotoğraf eklediğini görünce, monitörüme inanamadım. Hemen Ctrl+F5 yaptım arka arkaya. Meğer monitörüm yanlış göstermiyormuş
açıkçası auris hakkında bir bilgim yok ama bu araçtan gerçekten memnunum..insan gibi kullanıldıgında ( ) yakıt sarfiyatı 4-5 lt yi gösteriyor. bir de eskisinden farkı aracın hızlanması bağırmaması tıkanmaması..yokuşlarda bile sekmiyor..eski aracım yokuşa girdim mi hüngür hüngür ağlıyordu ;=)
Betül hanım avatarınıza da eklemiş olduğunuz son fotoğraf gerçekten tam bir sanat harikası olmuş
Bu arac komfor plus paketli mi acaba?Koltuk dosemesi ve de arac icindeki grimsi parcanin tam rengini gorebilecegim daha buyuk bir resim cekebilir miyiz acaba?Iyi gunlerde kullanin,Yakit konusunda buradan bilgi alabilir miyim, dur kalk trafiginde ortalama yakit nedir?Tskler
eski yarisle motor aynı,önceden mmt kullanıyordunuz şimdi ise cvt şanzıman kullanıyorsunuz,cvt bu işte gayet başarılı,test aracında kullandım iyidi
ben sana dedim abi almıştır diye inanmadın bi türlü
Ön plakadaki bombe hariç yanlız
şu 4-5 litre olayını çözemiyorum bir türlü. aracı yokuş aşağımı kullanıyorsunuz sürekli:) tamamen açık düz otobanda ancak 5,7 - 6 lt civarında gidebildim. şehir içine gelince istanbul gibi bir yerde 8 lt nin altına düşmek hayal gibi bir şey (sırf denemek için özellikle 1 depoyu 2000-2500 devir arası kullandım).
Maaşallah pek güzel duruyor aracınız...Güzel günlerde kullanın, keşke eskisi gibi kan kırmızı olsaymış ama...
çevir kazı yanmasın unut benim araca binmeyi sercan unut..sebebi13. ve 14. sayfada