0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Levent abi vakanın tekrarlanmasına çok üzüldüm. Elektronik kovucular geçici çözüm sanırım, daha profesyonel çözümleri denesen. Zehir gibi.
Polen filtremi yine fare kemirmiş.......Üfff........ Fare kovucu cihazın pilleri bitmişti, bende yenilemedim. Bugün polen filtresine bir baktım.....kemirmiş namussuz fareler.
Birde abilerim bizim 2006corollada klima dijital ya arac ici sirkulasyon dugmesi acik oldugunda yani yesil isik yaniyor ben simdi araci stop ettigimde sirkulasyon acikmi kaliyor yoksa otomatik yine eski haline yani disardan hava alma modunami geciyor.
+1 ilke bende ayni soruyu soracaktim.
Levent Abi tekrar geçmiş olsun. Garajınızı farelerden temizleyene kadar servisinde söylediği gibi garaja aracı sokmamak mantıklı olanı. Sanırım garajınız apartmanın altında ortak kullanımı olan bir yer. Kenarlara el ayak değmeyecek yerlere fare zehiri bırakma imkanınız yok mu?
O zaman kedi beslemek gerek. Kapalı yere alıştırmak çok zordur ama yavru iken düzenli yemeğini garajda verirseniz alışır. Epey zahmetli iş. Allah kolaylık versin.