0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende arar bildirirdim ama artık bu yöntem kullanılmıyor emniyetçe bildiğim kadarı ile. Eskiden bildirdiğim çok olmuştu. Artık fotoğraf falan istiyor olabilirler.
araç sahibini uygun bi dille uyarmak gerek tabi yaptığı çok ayıp bişey.. şikayet etsende bi para cezası varmıdır bunun bilmiyorum ama o da caydırıcı olabilir. ama en güzeli dediğim gibi birebir uyarmak.. allah korusun kazayada neden olabilirdi bi anlık dalgınlığa gelip...
ben dövmeden yanayım açıkcası kızacaksınız ama napiyim dostlar laftan anlamayan insan çokk
yine laf anlamaz ama olsun cezasını çeker hiç olmazsa
Oda bir çözüm yolu ama ıceberg'in bide başka yüzü varhttp://www.e-sorgu.org/kavga-etmenin-cezasi-nedir.htmlGenellikle 6 yıl hapis cezası taraf sıkayetcı olsada uygulanmıyor para cezasına dönüştürülüyor oda 1500 ile 7500 tl arası değişiyor eğer karşı taraf 3 günden fazla iş göremez raporu aldıysa vay haline karsı taraf sikayetını geri alsada para cezası kalkmıyor kamu davasına dönüşüyor olay.Nereden biliyorsun diye sormayın söylemem
Taylan ne zaman dayak yedin sen :p
Geçen yaz başında Bide üstüne güzel bir miktar para cezası ödedim
6 takside bölmediler mı cezayi
Bir olay anlatayım;Çok sevdiğim bi abim var adı Eyüp eski pehlivandır kendileri tabi zamanın bitirimlerinden burma bıyıklar yurdum abisi, ama uzun süredir etliye sütlüye karışmaz gayet sakin...Bu ramazanın son günü trafikte ilerliyor tabi korna kıyamet karşıda ki vatandaş önüne atlamış birde korna çalmış yine ses yok eyüp abimde...Bu da yetmemiş eleman ''ülen a... yerinde herkes şöför oldu.!''Düzcenin ortasından akarsu geçer eskişehir benzeri kenarda korkuluklar 1-1,5 m yükseklik...Eyüp abim yine bozmamış tabi çizgiyi çekmiş el frenini tek bi kelime etmeden tutmuş adamı yakadan Bismillahi Allahu-Ekber cumburlop dereden aşağı Velhasıl kelam kabakuvvvet çözüm değildir ama nush ile uslanmayanın hakkıda kötektir...
Ben boşuna çöp kutusu arıyormuşum..