Gönderen Konu: Sis farı yaris 2005  (Okunma sayısı 1481 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Sis farı yaris 2005
« : Kasım 14, 2011, 22:09:44 »
Arkadaşlar sağ sis farım kırık.Yaptırmayı düşünüyorum ama aynı şekilde yuvarlak taktırmayı düşünmüyorum.Sis farının etrafındaki plastik aksamı komple söküp tampondaki boşluğa uygun bir çift sis farı yaptırmak istiyorum. Bunu deneyen var mı  yardımcı olabilecek arkadaşların fikirlerini bekliyorum...
Ahirette Seni Kurtaracak Bir Eserin Olmadığı Taktirde, Fani Dünyada Bıraktığın Eserlere Kıymet Verme...    Bediüzzaman Said Nursi

Toyota Club Türkiye

Sis farı yaris 2005
« : Kasım 14, 2011, 22:09:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Sis farı yaris 2005
« Yanıtla #1 : Kasım 22, 2011, 19:58:44 »
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/modacar-oval-kenarli-cok-amacli-sis-lambasi-4911-47978720

Arkadaşlar araştırma yaparken bu ürünü buldum acaba olur mu fikirleriniz nedir?
Ahirette Seni Kurtaracak Bir Eserin Olmadığı Taktirde, Fani Dünyada Bıraktığın Eserlere Kıymet Verme...    Bediüzzaman Said Nursi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yurtda Sulh! Cihanda Sulh!
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '13
  • 51 kere teşekkür etti
  • 114 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Kasım 23, 2011, 01:21:23 »
ben olsam orjinal şekilden vazgeçmem. orjinalin yan sanayisini alabilirsiniz. linkini verdiğiniz ürün çok çakma duracaktır. ve aydınlatması sizi memnun etmeyecektir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Kasım 23, 2011, 09:21:41 »
muhtemelen yerine tam oturmaycak,boşluklar kalacaktır.
orjinalin yan sanayisini alın kullanın,
2007 yaris orjinal sis farı 550 tl ---> yan sanayi 112 tl :D 1 yıldır kullanıyorum sorun yok
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Kasım 23, 2011, 13:36:41 »
Teşekkürler arkadaşlar fikirler için. Yuvarlak istemiyordum o yüzden böyle bir araştırma içine girdim:) Tekrar sağ olun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 12, 2012, 02:16:35 »
Honda jdm sis farları var smoke ve sarı olanı zevkine kalmış boşluk içinde çıkma plastik al keserek yeni sise göre ayar verirsin.ancak siste en güzel yuvarlak mercek sisler duruyor bence ole bi ürün bakın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 12, 2012, 13:28:14 »
Honda jdm sis farları var smoke ve sarı olanı zevkine kalmış boşluk içinde çıkma plastik al keserek yeni sise göre ayar verirsin.ancak siste en güzel yuvarlak mercek sisler duruyor bence ole bi ürün bakın

Yuvarlak sisle uzun sisin işlev farkı yok galiba bildiğim kadarıyla de mi Ufuk Bey..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 13, 2012, 00:05:44 »
mercek sisler isigi toplayıp dağıtmadan tek bi bölgeye dagitiyor o yüzden hem güzel duruyor hemde daha aydınlık görünüm sağlıyor yolda ancak düz yuvarlak sisler ve uzun sislerin işlevi farklimi bilemiyorum hangisi gözünüze hoş geliyorsa onu alın bence pek bi fark olacağını zannetmiyorum mercek olmayan sislerde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Türkçe Öğretmeni.
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Şubat 13, 2012, 11:20:55 »
mercek sisler isigi toplayıp dağıtmadan tek bi bölgeye dagitiyor o yüzden hem güzel duruyor hemde daha aydınlık görünüm sağlıyor yolda ancak düz yuvarlak sisler ve uzun sislerin işlevi farklimi bilemiyorum hangisi gözünüze hoş geliyorsa onu alın bence pek bi fark olacağını zannetmiyorum mercek olmayan sislerde

Teşekkürler Ufuk Bey...