0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı ouğurlu olsun, Allah bol kazanç nasip etsin...
Arda hayırlı uğurlu olsun double teyp işine girerse haber verirsin.. hoparlör gördüm yanlış görmediysem ondan söyledim..
Teşekkür ederim abim...Teşekkür ederim Kerem abim double teyb dediğiniz yeni modeller içn geniş ekranlı teybler yanlışım yoksa hocam fiyatları bayağı uçuk olduğu için şimdilik biraz sıkıntılı birde müşterinin talebine göre iş yapılıyo kadirli gibi bir yerde pek talep olmuyor bunlara daha çok klasiklere yönelim var...Bu arada dükkanda klavye maus web camerası pc hoparlörleride var
Arda, Bana 60" (altmış inç) bir sony Tv ve DVD siz (sadece anfi ve hoparlörlü) home theatre , yani 5+1 lazımdayına sor bi varmı elinde, veya temin edebilirmi
uygun fiyattan bulursanız ben gelir alırım
Abi elimizde yok onu biliyorumda sipaarişi verdiğimiz günün akşamına yada yarına elimize geliyorda gelen malı taa izmiremi göndercez
Arda direk izmir e gönder sende kasmayın 2 kere kargo parasıyla mı uğraşacaksınız?birde bana 6,2 inç 2006 avensis teyp çerçevesi bulsana ya hayrına..
Hayırlı olsun bol kazanclar kardeşim allah utandırmasın.
Abim toptancı zaten hergün geliyor sadece sipariş veriyoruz biz. İstediğiniz ürün bunun gibi birşeymi http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/toyota-avensis-teyp-cercevesi-12022917Teşekkür ederim abim sağolasın...Villa İletişim: 0328-7170999Ali ince(çalışan): 0507 811 7589iletişim bilgilerinden ararsınız Baran diye adımı verirseniz abim eğer siparişi veripte izmire gönderebileceklerse ben yardımcı olmalarını söylerim.