0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben yıkayacağım, hıhı. Yağmur altında hep beraber yıkarız. Biz nereye gelelim şimdi? İçerenköy Carrefour mu?
Uploaded with ImageShack.us
Okydoky, anladım yeri. Yarın çıkmadan bir göz atarım yine. Herkese iyi geceler. Açlar doysun, açıkta kalanlar barınacak bir yer bulsun.
Bulamayacagını dusunen arkadaslar 0 532 406 61 33
sanırım bu taş banaydı =) ama hakkaten çıkartamadım haritadan..neyse numarayı kaydedeyim bari
betül hanım siz hakan abi ve benimle birlikte gelmicekmisiniz eğer öyleyse sıkıntı yapmayın Safirim yolu bilir hakan abide navigasyon gibidir bulur yolu e zate ben biliyorum orayıda
evet sizinle geliyorum.. aslında yolu kaybetmekten değil sizi koybetmekten korkuyorum o yüzden =)
En önden Renocu gitmesin
Halıl benım bebegım oldugu ıcın esım gelemeyecek ama bulusmaya bayan kardeslerımızın ıstırakı olacak Hakkı kardesım langırtta senden ıyısını nasıl bulayım gelme durumunla ılgılı bılgı ver mutlaka ben senı ararım Bulusma yerı konusunda hava sartlarını goz onunde bulundurarak carrefour kapalı otoparkı f10 kodlu bolum ve cıvarı olarak uygundur derım. Saat konusunda 12:30 tamammıdır? Yoksa saat otelenecek mı?Bu arada adpazarından az once geldım ve araba leeeşşş pıs arabayla katılım kabul edılıyor mu?
anaaaam m donuyooorrrrummmm maçtan geldim daha doğrusu erkenden çıktım hava çook soğukmuş arkadaşlarım öle dedi bende cevap olarak siz ankaradaki soğuğu görmediğiniz için size soğuk geliyor didiim yarınada sıkı sım sıkı giyinin dostlar baştan söliyim ıslak ayakkabıyla çamurlu ayakabbıyla vs. Safire binmek tehlikeli ve yasaktır yönetim =))