0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Serdar, pdf halinde zaten hazırlamay başlamıştım. böyle parça parça zor olacağını düşündüğümden bitince pdf olarak yayınlayacağım.
Ya arkadaşlar küstünümüz ne oldu anlamadım neden bana cevap vermiyosunuz. Selçuk bey ordamıısınız..
Geçen gün eski anahtarlara baktım ama istediğim gibi anahtarlar bulamadım , bulmam da kolay değil galiba zira devre şemasına bakıldığında , diğer 3 adet kontrol tuşlarına basıldığında, cc on-off anahtarı o anda açık devre olması gerekiyor gibi gözüküyor( aksi halde diğerlerinin basıldığını anlamaz ) , böyle özel bir anahtarı bulmak zor , transistörlü bir şeyler yapabilirim ama önce sistem var mı diye kontrol etmem gerekiyordu.Bugün direksiyon üst kapağını sökmeye kalktım , sağ-sol altta iki tane torx başlı büyük vidalar var , o kadar çok sıkmışlar ki tornavidayla açamadım , daha da zorlamaya çekindim acaba başka bir tarafın vidası mı diye ama başka bir yere ait de olamaz. Bir çır-çır kol bulup biraz moment uygulamam gerekiyor anlaşılan.
selçuk ecu ya baktım ama 10 ve 24 nolu soketlet boş şimdi ne yapacam bu kabloları nerden bulabilirim serviste varmıdır bide debraj sivici görünen yerdemi gerçi araba start stop sistemli debraja basınca sinyal gönderiyor bu mantıkla olması lazım teşekkürler
şu linkte bir bilgi buldum acaba bunu 2006 corollama uygulayabilirmiyim.http://www.toyotanation.com/forum/showthread.php?t=299894