0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayıp ayıp bu kadarını, böylesini Türkiye ilk defa gördü Ne o stad mı basmışız FB taraftarları Fi Yapı İnönü'yü bastı ! 27.10.2011 - fb-1907.com
üç büyük değil, tek büyük FENERBAHÇE!!!
Boşuna dostluk içinde bir maç geçsin diye uğraşmış çarşı grubu.Acımzı büyük futbolda şiddet olmasın dıye fenerbahçeliler maçı stadda seyredebılsın dıye yönetimle istanbul valisinle uğraş sonra stad bastık.Eğer çarşı grubu istemeseydi orda olmanızı olamıcaktınız.Bunuda unutmamak lazım
Tüm seyircisi, hakemi ve iki takımın oyuncuları, teknik heyeti ile çok güzel bir karşılaşma olmuş. Bu işler ciddiye alınacak değil, eğlenilecek şeyler. Yoksa ne anlamı var orada 22 baldırı çıplak, 4 kafadan çatlak ve bir sürü manyahın bulunmasının. :D:D Not: Yanlış bir şey demedim değil mi?
"diğil bölüm yönetici olsan ........ olsan bu başlığı atamazsın ne demek oluyor anlayamadım? Rahatsız olunan bir şey varsa,ister forum yöneticileri ile ister hukuki yolla gidip şikayet edilir de o yukarıda yazmaya korktuğum şeyi yazmak hangi akla cüret bir şeydir gerçekten anlayamadım...
Abi manyah demişsin bence düzelt nolur nolmaz
Bro ona bişey diyen yok sen nasıl şu anda çarşı istemeseydi gelemezdiniz diyebiliyorsan sıradan olmayan bir stad girişini bizde latifeyle stad bastık diyoruz Kimse inkar edemez ki giren insanlar bırak taşkınlık yapmayı sahaya yürümediler bile hatta girerken tezahurat bile olmadı tribüne girmekti tek amaçları neden ''boşuna'' dostluk içinde geçsin diye uğraşmış çarşı diyorsun ki dostluga engel ne yapıldı ?Arkadaşımda oradaydı aradım sordum, Serkan ın dediği gibi arıza çıkınca onca insanı tek turnikeden almaya çalışmışlar haliyle böyle birşey cıkmış ortaya Yapıcak birşey yok Sinan mahkemede şahidim ol yeter İyide Ramazan yukarıda da belirttim FB taraftarı sahaya koşmadı ki videoyu izleyen herkes bunu görür sahaya gelseler zaten BJKde kesin atlardı o da ayrı bi mevzu eğri oturup doğru konuşalım
Dün ofsayt olan bendim aplaa Bu da mı gol değil be diye isyan edesim geldi